Hyppää sisältöön

Lähellä! -tapahtuma Kauppahallissa

27
huhti
11 — 15
Hämeenkatu 19 / Hallituskatu 10
KUVAUS
Lähellä! – kestävän ruokakulttuurin tapahtuma valtaa taas Tampereen Kauppahallin!

Tampereen Sydänyhdistys on mukana. Kysymme: Saatko liikaa suolaa? Kerromme: Mitä haittaa siitä on? Vinkkaamme: Miten suolan saantia voisi vähentää?

Klo 10–11 tarjolla on myös ilmainen opastuskierros Kauppahallin historiaan ja nykytarjontaan. Tarkat tiedot löydät täältä:
https://kauppahalli.tampere.fi/tapahtumat/ilmainen-kauppahallin-teemaopastus-la-27-4/

Lähellä! -tapahtuman teemana on lähiruoka, kestävä ruokajärjestelmä ja kestävä elämä

Päivän aikana käydään erilaisia keskusteluja siitä, miten omilla pienillä valinnoilla voi olla suuri vaikutus sekä terveyteen että maapallon kestävyyteen.

Mukana tapahtumassa on niin ruokakestävyyden asiantuntijoita Ekokumppaneilta kuin terveyden asiantuntijoita erilaisista yhdistyksistä ja järjestöistä.

Kauppahallin käytävillä voit tutustua pirkanmaalaisten pientuottajien tarjontaan, ja puodeissa hallin omien kauppojen, kahviloiden ja ravintoloiden lähiruokavalikoimaan. Luvassa maistiaisia ja erikoisannoksia!

Ja päivän aikana tapahtuman juontaja Janica Brander tekee tarinoinnillaan tutuksi sekä kauppiaat että pientuottajat – viime tapahtumissa on kuultu esimerkiksi pohdintoja siitä, millaisista tuotteista Kauppahallin kummitukset tuntuvat tykkäävän eniten.

Tapahtuma tuotetaan yhteistyössä Ekokumppanien ja Tampereen kaupungin kanssa.

Kuva: Sampo Pystynen
LISÄTIEDOT
tampere@sydan.fi, 040 826 2386
PAIKAN TARKEMMAT TIEDOT
Tampereen Kauppahalli
JÄRJESTÄJÄ
Tampereen Sydänyhdistys Ry
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot