Hyppää sisältöön

3 posts found.

Date selected: joulukuu 2022

Clear search

Verenpaine

Somesisältö: Verenpaine Materiaalia (kuva + teksti) Facebookin sisältöjulkaisuja varten. Kopioi kunkin kuvan yhteyteen sopivan tekstin somepäivitystä varten. Kuvia ja niihin sopivia tekstejä on yhteensä 11 kappaletta. Voit tehdä niistä yksittäisiä päivityksiä, tai koota niistä, vaikka kokonaisen somekampanjan! Lataa kuva klikkaamalla kuvaa hiiren oikealla painikkeella ja valitse Tallenna kuva nimellä -vaihtoehto.

Lue artikkeli

Sepelvaltimotauti

Somesisältö: Sepelvaltimotauti Materiaalia (kuva + teksti) Facebookin sisältöjulkaisuja varten. Kopioi kunkin kuvan yhteyteen sopivan tekstin somepäivitystä varten. Kuvia ja niihin sopivia tekstejä on yhteensä 20 kappaletta. Voit tehdä niistä yksittäisiä päivityksiä, tai koota niistä, vaikka kokonaisen somekampanjan! Lataa kuva klikkaamalla kuvaa hiiren oikealla painikkeella ja valitse Tallenna kuva nimellä -vaihtoehto.

Lue artikkeli

Sydänsairastuneiden tapaamiset

Sydänsairastuneiden tapaamiset keväällä 2023 Tule keskustelemaan toisten saman kokeneiden kanssa. Paikalla on Sydänliiton kouluttama vertaistukihenkilö. Kun ihminen sairastuu, hänen ja hänen läheistensä tiedonjano on suuri. Hoitavan tahon ja kirjallisuuden lisäksi tietoa saa kohtalotovereilta. Saman kokeneet voivat kertoa omia kokemuksiaan sairaudesta selviytymisestä tai sairauden kanssa elämisestä. Sairastuneelle on tärkeää kuulla, mitä diagnoosi tarkoittaa käytännössä ja miten […]

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot