Siirry sisältöön

Lomakkeita yhdistysliikunnan tueksi

Sydänyhdistyksen liikuntatoiminnassa voidaan tarvita erilaisia lomakkeita. Tutustupa, olisiko näistä valmiista, muokattavista lomakkeista helpotusta ja apua teidän sydänyhdistyksenne toiminnassa.

Julkaistu 13.3.2020
Päivitetty 20.4.2020

Ohjaajasopimus

Sydänyhdistyksissä toimii satoja liikuntaryhmiä. Ryhmänohjaajan kanssa voi ja kannattaakin tehdä ohjaajasopimus. Tämä sopimus on mallipohja, jossa on huomioitu yhdistyksen liikuntavastaavan tehtävänkuvan sisältöä suhteessa liikuntaryhmän ohjaajiin. Yhdistys voi muokata sopimusta omaan tarpeeseensa sopivaksi.

Muistathan, että tulorekisteri- ja vakuutusasiat liittyvät liikuntaryhmätoimintaan. Jos ohjaajalle maksetaan korvausta liikuntaryhmän ohjaamisesta, tulorekisteriasia  on pakollinen hoitaa.

Liikuntaryhmän osallistujalista

Liikuntaryhmän ohjaaja pitää kirjaa ryhmän osallistujista osallistujalistalla. Näin yhdistys seuraa liikuntaryhmien osallistujamääriä. Lisäksi lomakkeeseen voi kirjata uusien osallistujien lukumäärän. Lomake on olemassa sellaisessa muodossa, että yhdistys voi lisätä siihen oman logonsa ja myös pdf-muodossa.

Liikuntaryhmän palautelomake

Aika ajoin voi olla mielekästä kerätä yhdistyksen liikuntaryhmistä palautetta liikuntaryhmän kehittämiseksi ja uusien toiveiden kuulemiseksi. Yhdistys voi muokata palautelomaketta, mutta lähdetekstiä ei voi poistaa.

Lomake on olemassa sellaisessa muodossa, että yhdistys voi lisätä siihen oman logonsa ja  myös pdf-muodossa.

Kysely yhdistyksen jäsenille liikuntatoiminnan kehittämiseksi

Yhdistyksen jäsenistä moni on mukana yhdistyksen liikuntaryhmissä. Jokainen jäsen ei ole kuitenkaan vielä löytänyt liikuntaryhmää. Yhdistys voi mainiosti kysyä liikuntakyselyllä jäseniltään, millaista liikunta jäsen toivoo järjestettävän ja mikä ajankohta olisi sopiva. Kyselyn avulla voi löytää jäsenistöstä aktiivisia ihmisiä mukaan järjestämään ja kehittämään yhdistyksen liikuntatoimintaa.

Kysely on olemassa sellaisessa muodossa, että yhdistys voi lisätä siihen oman logonsa ja myös pdf-muodossa. Yhdistys voi muokata palautelomaketta, mutta lähdetekstiä ei voi poistaa.

Liikunnan toimintasuunnitelma ja talousarvio

Lomakkeen sisältö tulee sisällyttää osaksi yhdistyksen toimintasuunnitelmaa ja talousarviota.  Toimintasuunnitelmaosio muodostuu liikunnan painopistealueista, liikuntatoiminnan tavoitteista ja käytännön toimien kuvaamisesta. Talousarvio sisältää pohjan liikunatoiminnan tuotoille ja kuluille.

Lomake on olemassa sellaisessa muodossa, että yhdistys voi lisätä oman logonsa ja myös pdf-muodossa.

Liikuntatoiminnan vuosiseuranta

Liikuntatoiminnan vuosiseuranta -lomakkeeseen on hyvä kirjata yhdistyksen liikuntaan liittyvä toiminta pitkin vuotta. Näitä toimintaoja voivat olla liikuntaryhmä, liikuntatapahtuma tai liikuntaan liityvä kurssi, luento, leiri, näyttely tms. Lomake on tarkoitettu yhdistyksen liikunnan toimintakertomuksen kirjoittamisen avuksi.
Lomake on olemassa sellaisessa muodossa, että yhdistys voi lisätä siihen oman logonsa ja  myös pdf-muodossa.

Lue seuraavaksi

Haku

Löytyi 0 tulokset