Sydänliiton hyvinvoinnin ja sydänterveyden verkkopalvelu

Testamenttilahjoitus

Suomen Sydänliitto ry tekee työtä suomalaisten sydänterveyden edistämiseksi ja sairastuneiden tukemiseksi. Testamenttilahjoituksella voit tukea tätä toimintaa.

Testamenttilahjoitus

Tekemällä testamentin voit huolehtia sinulle tärkeistä ihmisistä ja asioista myös poismenosi jälkeen.

Sydänliitto tarjoaa neuvoja testamentin laadintaan. Jätä yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen kautta, ja olemme sinuun yhteydessä. Samalla voimme mielellämme kertoa lisää tietoa siitä, mihin testamenttilahjoituksia käytetään.

 

Näin laadit testamentin

Testamentin voi tehdä itse, mutta käytännössä asiantuntijat suosittelevat, että testamentin laatimisessa käytetään ammattilaisen opastusta. Testamenttilahjoitukset ovat verovapaita eivätkä yleishyödylliset yhteisöt maksa saamastaan perinnöstä veroa.

Lahjoittamalla pienenkin osuuden voit auttaa Suomen Sydänliitto ry:tä tai sen jäsenjärjestöä tärkeässä työssä suomalaisten sydänterveyden edistämisessä ja sairastuneiden tukemisessa. Testamentissa kannattaa mainita kenelle sydänyhteisössä olet testamenttaamassa rahat – Sydänliitolle, sydänpiirille tai sydänyhdistykselle ja kahden jälkimmäisen osalta tarkemmin millä piirille tai yhdistykselle.

Hyvä testamentti jää elämään

Monipuolista tietoa testamenttilahjoittamisesta ja testamentin tekemisestä löytyy myös Hyvätestamentti.fi –verkkopalvelusta. Suomen Sydänliitto yhdessä muiden Vastuulliset Lahjoittajat ry:ssä toimivien järjestöjen kanssa ylläpitävät palvelua. Palvelussa voi esimerkiksi kysyä neuvoa lakimieheltä testamenttia koskevista asioista.

Testamentilla tuet sinulle tärkeää asiaa

E
Palveluita sairastuneelle
Lue artikkeli
E
Kuntoutuminen
Lue artikkeli