Sydän-arpajaiset 2021-2022

Sydänliiton Sydän-arpajaiset!

 

 

Tutustu arpajaisten palkintoihin täällä: Voittoluettelo

Paperisten arpojen voiton voit lunastaa täällä: Voiton lunastus

Voit ostaa mobiiliarpoja osoitteesta sydan.fi/arpa

Tekstiviestiarvan voit ostaa lähettämällä tekstiviestin SYDÄNARPA numeroon 16499. Yhden tekstiviestin hinta on 6 euroa ja saat heti tiedon voititko.

Jätimme osasta arpajaislähetyksiämme lunastamattomien arpoja palautuskuoren pois lähetyksestä. Arpoja ei tässä tapauksessa tarvitse palauttaa meille.

 

 

Arpajaisten käytännön järjestäjä ja toimeenpanija: Suomen Sydänliitto ry. Arpajaisten tuotto käytetään Sydänterveyden edistämiseen, sairastuneiden tukemiseen ja kuntoutuksen parantamiseen. Yhden arvan hinta on 6 euroa. Arpajaisiin voi osallistua lunastamalla paperiset arvat, ostamalla arvan tekstiviestillä lähettämällä viestin SYDÄNARPA numeroon 16499, viestin hinta 6€, saat paluuviestissä tiedon voititko ja ohjeet mahdollisen voiton lunastamiseen tai ostamalla mobiiliarvan verkkosivuilta www.sydan.fi/arpa, ohjeet mobiiliarvassa mahdollisesti voittamasi palkinnon lunastukseen saat voiton yhteydessä.

Arpajaiset toteutetaan Poliisihallituksen myöntämällä luvalla RA/2021/899. Luvan voimassaoloaika ja arpojen myyntiaika 23.8.2021-31.1.2022 koko maassa Ahvenanmaata lukuunottamatta. Koneellinen arvonta on suoritettu kaikkien myynnissä olevien arpojen kesken. Helsingin poliisilaitoksen edustaja on valvonut voittojen määrän ja sekoituksen Edita Prima oy:n tiloissa. Arpoja on myynnissä yhteensä 375 000kpl. Arpojen myhntihinta on yhteensä 2 250 000 euroa ja voittojen yhteenlaskettu arvo on 793 911,00 euroa.

 

Jos sinulla on kysyttävää arpajaisiin tai voittamaasi palkintoon liittyen, olethan yhteydessä: arpa(at)sydanliitto.fi