Hyppää sisältöön

Apua ja tukea

Sairastuminen pysäyttää: se tuo mukanaan uusien asioiden opettelua ja uuteen tilanteeseen sopeutumista niin sairastuneelle kuin hänen läheisilleen. Me Sydänliitossa tarjoamme tietoa, apua ja tukea vaivattomasti ja luotettavasti, jokaisen sydänsairaan tarpeita kuunnellen.

Tietoa sydänsairauksista

Kuntoutus

Kaipaatko lisää tietotaitoa sairauteesi ja sen hoitoon liittyen?

Me Sydänliitossa, sydänpiireissä ja valtakunnallisissa sydänyhdistyksissä järjestämme monipuolista kuntoutusta yksilöllisesti, ryhmämuotoisesti, kasvokkain tai verkon välityksellä. Tarjoamme mm. Tulppa-kuntoutusta ja Sydänliiton kursseja jokaisen sydänpotilaan tarpeet ja taustat huomioon ottaen.

Lue lisää kuntoutuksesta

Vertaistuki

Oletko sairastunut tai sairastuneen läheinen ja haluaisit jakaa kokemuksiasi toisen kanssa?

Me Sydänliitossa järjestämme vertaistukea: vapaaehtoista ja vastavuoroista kokemusten jakamista. Vertaistukihenkilö on vaitiolovelvollinen tavallinen ihminen, joka auttaa ja ymmärtää toista samassa tilanteessa olevaa. Tarjoamme myös koulutuksia vertaistukihenkilöille sekä autamme sinua löytämään sopivan vertaistukimuodon – kasvokkain tai verkon välityksellä. Lue lisää ja tule mukaan!

Lue lisää vertaistuesta

Mukaan toimintaan

Haluatko osallistua toimintaamme? Meillä sydänyhteisössä riittää monipuolista, mielekästä ja elämää rikastuttavaa tekemistä aina vertaistuesta virkistykseen.

Sydänpiirit ja sydänyhdistykset järjestävät alueellista ja paikallista toimintaa ympäri Suomen. Tutustu lähimmän sydänyhdistyksesi toimintaan ja tule vapaaehtoiseksi – pienistäkin teoista on paljon apua. Harvinaisempia sydänsairauksia sairastaville on myös omat yhteisönsä.

Tervetuloa mukaan Sydänyhteisön toimintaan!

Liity jäseneksi

Tule mukaan

Tapahtumakalenteri

Järjestämme paljon monipuolista toimintaa sairastuneille. Lue lisää tapahtumakalenteristamme.

Tapahtumakalenteri

Haku

Löytynyt 0 tulokset