Hyppää sisältöön

Suomen Sydänliitto

Suomen Sydänliitto on Euroopan ensimmäinen ja maailman toiseksi vanhin sydänjärjestö. Tavoitteemme on, että yksikään sydänsairas ei jäisi sairautensa kanssa yksin ja yhä harvempi sairastuisi.

Toimimme paikallisesti, alueellisesti ja koko maanlaajuisesti. Yhdessä tarjoamme tietoa, kuntoutusta ja vertaistukea sairastuneille sekä heidän läheisilleen.

Sydänyhteisö

Sydänyhteisöön kuuluu noin 70 000 henkilöjäsentä, 16 sydänpiiriä, 210 sydänyhdistystä sekä kolme valtakunnallisesti toimivaa jäsenyhdistystä.

Alueellinen ja paikallinen toiminta

Tukea harvinaisempiin sydänsairauksiin

Näkyy, kuuluu ja vaikuttaa

Sydänliitto strategiansa mukaisesti näkyy, kuuluu ja vaikuttaa. Toimintamme painopisteet ovat sydänterveyden edistäminen, sairastuneiden tukeminen sekä ihmisten voimavarojen vahvistaminen. Vaikutamme siihen, että elinympäristömme tukisi sydänterveyttä ja sairastuneet saisivat parempaa hoitoa.

Tutustu toimintaan

Sydänterveyden edistämisessä on kolme näkökulmaa: ehkäisevä, voimavaroja ja hyvinvointia lisäävä sekä sairastuneita tukeva.

Hallinto

Liiton korkeinta päätösvaltaa käyttää liiton kokous, joka järjestetään keväisin ja syksyisin. Kokouksessa valitaan Sydänliiton hallitus, joka  edustaa liittoa ja hoitaa liiton asioita. Hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi kaksitoista jäsentä.

Tutustu Sydänliiton hallitukseen

 

Talous

Suomen Sydänliitto ry on voittoa tavoittelematon suomalainen kansanterveysjärjestö. Toimintamme rahoitetaan muun muassa jäsenmaksuvaroilla, omalla varainhankinnalla, lahjoitusvaroilla, yritysyhteistyöllä sekä julkisilla ja yksityisillä avustuksilla.

Tutustu Sydänliiton talouteen

Varainhankinta

Saamme vuosittain lähes miljoona euroa yksityislahjoituksina. Testamenttituottojen lisäksi lahjoituksia tuovat erilaiset keräyskampanjat. Esimerkiksi perinteinen joulukalenterimme on ihastuttanut lahjoittajiamme jo lähes kymmenen vuotta. Lisäksi järjestämme vuosittain Sydän tekee hyvää -arpajaiset.

Tutustu lahjoitusmahdollisuuksiin

Arvomme ovat ihmisen kunnioittaminen, asiantuntemus, luotettavuus, rohkeus ja tavoitteellisuus.

Yritysyhteistyö

Tavoitteenamme yhteistyössä on edistää sydän- ja verisuoniterveyttä Suomessa yhdessä yhteistyökumppanin kanssa. Periaatteenamme on tehdä yhteistyötä useiden eri yritysten ja yhteistyökumppanien kanssa.

Lue lisää ja ota yhteyttä

Medialle

Tietoa ja ainestoa medialle on saatavilla brändiohjeistuksessamme (sis.logot). Sydän-media tarjoaa uutisia ja mielenkiintoista sisältöä sydänterveyteen liittyen. Olettehan lisäkysymyksien ja muiden tiedusteluiden tiimoilta yhteydessä viestinnän asiantuntijoihimme.

Sydänliiton brändiohjeisto & Sydänliiton logo

Sydän-median yhteystiedot

Mediapankin pressikansio

Sydänliiton uutishuone

 

Sydänliiton yhteystiedot

Suomen Sydänliitto ry

PL 50 / Oltermannintie 8

00621 Helsinki

Täältä löydät Sydänliiton osoitteen, tilinumerot lahjoituksia varten, yhteistyökumppaneiden laskutusohjeen sekä henkilöstön yhteystiedot.

Tästä yhteystietoihin

Avoimet työpaikat

Suomen Sydänliitto on aktiivinen, osaava ja ihmisläheinen terveysjärjestö. Tavoitteenamme on edistää sydänterveyttä, lisätä ihmisten voimavaroja ja hyvinvointia sekä tukea kaikkia, joita sydänsairaus koskettaa. Tällä hetkellä Sydänliitossa työskentelee noin 35 motivoitunutta ja innokasta järjestötyön ammattilaista. Työskentelemme vertaistoiminnan, hoitotyön, kuntoutuksen, ravitsemuksen, lääketieteen, liikunnan, viestinnän, markkinoinnin, varainhankinnan ja talouden parissa.

Julkaisemme avoimet työpaikat Ajankohtaista osiossa tiedotteina. 

Seuraa meitä LinkedInissä ja ota yhteyttä.

Tervetuloa meille töihin!

Tilaa Sydänliiton uutiskirje

Uutiskirje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Haku

Löytynyt 0 tulokset