Hyppää sisältöön

Liity kuukausilahjoittajaksi

Sydänliiton kuukausilahjoittajana olet mukana tärkeässä työssä, jolla on merkitystä meille kaikille suomalaisille. Tavoitteenamme on, että kukaan ei saa jäädä sairastuessaan yksin. Lahjoituksesi avulla me Sydänliitossa varmistamme, että kaikki saavat sairastuessaan tarvitsemansa tiedon ja tuen sekä oikea-aikaisen hoidon.

Voit itse valita maksupäivän ja minkä summan haluat kuukausittain lahjoittaa.

Kun liityt kuukausilahjoittajaksi, saat meiltä säännöllisesti tietoa Sydänliiton toiminnasta ja kampanjoista. Haluamme näin kertoa sinulle tärkeästä työstä, jota lahjoituksellasi tuet.

Voit milloin tahansa ilmoittaa meille, jos et enää halua saada lahjoittajapostia tai haluat lopetttaa kuukausittaisen tukesi. Kiitos avustasi.

Kuukausilahjoituksen käynnistämiseksi lähetä tekstiviesti SYDÄNKK numeroon 16499. 

Tekstiviestin hinta on 10 euroa kuukaudessa. Lahjoitus veloitetaan puhelinlaskullasi. Voit milloin tahansa päättää lahjoituksen lähettämällä viestin SYDÄNKK SULJE numeroon 16499.

Rahankeräyslupa

Sydänliiton rahankeräyslupa on RA/2020/1053. Lupa on toistaiseksi voimassa oleva. Keräystuotot käytetään sydänterveyden edistämiseen, sairastuneiden tukemiseen sekä ihmisten voimavarojen vahvistamiseen.

Kiitos avustasi.

Haku

Löytynyt 0 tulokset