Etusivu / Tule mukaan / Tule vapaaehtoiseksi

Tule vapaaehtoiseksi

Tiesitkö, että Suomen Sydänliitto on Euroopan ensimmäinen ja maailman toiseksi vanhin sydänjärjestö? Ja, että tavoitteenamme on, ettei yksikään sydänsairas jäisi yksin sairautensa kanssa ja yhä harvempi sairastuisi.

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla tekemään hyvää, ilmaista tukesi ja vaikuttaa tärkeäksi kokemiisi asioihin sydänterveyden saralla. Tule mukaan ja löydä itsellesi hyödyllistä ja innostavaa tekemistä sydänterveydestä kiinnostuneiden kanssa. Vapaaehtoistoimijana toimit omien kykyjesi mukaan ammattilaisten tukemana, et heidän korvaajanaan.

Vapaaehtoistoimijana olet tärkeä voimavara paikallisen sydänyhdistyksen toiminnassa. Teemme asioita yhdessä. Osaamme yhdessä. Vapaaehtoisena saat hyvää mieltä, tutustut uusiin ihmisiin ja opit uutta.

Yhdistyksistä löytyy pieniä, kertaluontoisia, satunnaisia ja myös pidempiaikaisia tehtäviä. Ota rohkeasti yhteyttä. Jokaisen vapaaehtoisen aika ja panos on arvokas. Kerro meille, mikä asia sydämen terveydeksi innostaa sinua, mitä osaat ja missä haluaisit olla mukana, niin etsitään sinulle sopiva tehtävä. Olemme avoimia kaikille uusille ideoille.

Tervetuloa mukaan toimintaan!