Hyppää sisältöön

Tule vapaaehtoiseksi

Tiesitkö, että Suomen Sydänliitto on Euroopan ensimmäinen ja maailman toiseksi vanhin sydänjärjestö? Ja, että tavoitteenamme on, ettei yksikään sydänsairas jäisi yksin sairautensa kanssa ja yhä harvempi sairastuisi.

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla tekemään hyvää, ilmaista tukesi ja vaikuttaa tärkeäksi kokemiisi asioihin sydänterveyden saralla. Tule mukaan ja löydä itsellesi hyödyllistä ja innostavaa tekemistä sydänterveydestä kiinnostuneiden kanssa. Vapaaehtoistoimijana toimit omien kykyjesi mukaan ammattilaisten tukemana, et heidän korvaajanaan.

Vapaaehtoistoimijana olet tärkeä voimavara paikallisen sydänyhdistyksen toiminnassa. Teemme asioita yhdessä. Osaamme yhdessä. Vapaaehtoisena saat hyvää mieltä, tutustut uusiin ihmisiin ja opit uutta.

Yhdistyksistä löytyy pieniä, kertaluontoisia, satunnaisia ja myös pidempiaikaisia tehtäviä. Ota rohkeasti yhteyttä. Jokaisen vapaaehtoisen aika ja panos on arvokas. Kerro meille, mikä asia sydämen terveydeksi innostaa sinua, mitä osaat ja missä haluaisit olla mukana, niin etsitään sinulle sopiva tehtävä. Olemme avoimia kaikille uusille ideoille.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Onko sinulla muutama päivä, muutama tunti tai muutama hetki aikaa vapaaehtoistyölle?

Sydänyhdistyksissä löytyy tarvetta apukäsille ja -jaloille monenlaisen toiminnan parissa. Tule mukaan yhden kerran ja saat mukavan kokemuksen vapaaehtoistyöstä ja hyvän mielen itsellesi. Tule liikuntatapahtuman peräpään vahdiksi, tilaisuuteen kahvinkeittäjäksi, tapahtumaan liikenteen ohjaajaksi, palkintojen jakajaksi tai vaikkapa lipaskerääjäksi.

Ota yhteyttä oman paikkakuntasi sydänyhdistykseen.

Tervetuloa mukaan!

Tule vapaaehtoistoimijaksi isompaan tai pienempään tehtävään

Sydänyhdistyksen toiminnasta vastaa sen hallitus puheenjohtajansa johdolla. Hallituksen ohella toiminnassa on mukana aktiiveja, joista jokainen toimii oman kiinnostusalueensa parissa. Yhdistyksissä on muun muassa liikuntavastaavia, ruokavastaavia, lipasvastaavia ja vertaistukihenkilöitä. Tehtävät määrittyvät yhdessä yhdistyksen hallituksen kanssa tai Sydänliiton toimesta. Niitä voi olla vain muutama tai joskus enemmän riippuen yhdistyksen resursseista ja innokkuudesta.

Minkä aihealueen parissa haluaisit toimia?

Voit toimia tehtävässä sen aikaa, kun itse haluat. Uskomme, että tehtävä on antoisa sinulle. Näin ovat monet sen kokeneet meille kertoneet.

Tervetuloa mukaan!

Mikä teema on lähellä sinun sydäntäsi?

Vapaaehtoistehtävä

Sinustako liikunnan vapaaehtoinen?

Lue artikkeli
Vapaaehtoistehtävä

Sinustako vertaistukihenkilö?

Lue artikkeli
Vapaaehtoistehtävä

Sinustako ruokatoiminnan vapaaehtoinen?

Lue artikkeli

Tule mukaan Sydänyhteisön luottamushenkilöiden joukkoon

Sydänyhdistyksien toiminta perustuu siihen, että innostuneet ihmiset antavat tietotaitoaan ja aikaansa sydäntyön hyväksi, esimerkiksi toimimalla luottamushenkilönä yhdistyksessä. Luottamustehtävät ovat erilaisia. Jokainen voi luoda luottamustoimestaan juuri oman näköisen tehtävän.
Luottamushenkilönä toimiminen on loistava tapa päästä vaikuttamaan tärkeisiin asioihin! Se on hyvä näköalapaikka sydänyhteisön toimintaan ja luo mahdollisuudet verkostoitumiselle. Luottamustehtävä tuo mukanaan vastuuta, mutta useimmat tehtävissä toimivat kokevat myös saavansa tehtävästä paljon itselleen.

Mikä luottamustehtävä houkuttelee sinua?

Luottamustoimi

Sinustako puheenjohtaja sydänyhdistykseen?

Lue artikkeli
Luottamustoimi

Sinustako sihteeri sydänyhdistykseen?

Lue artikkeli
Luottamustoimi

Sinustako uusi jäsen sydänyhdistyksen hallitukseen?

Lue artikkeli

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja

Markku Holmi, järjestöpäällikkö
markku.holmi@sydanliitto.fi 

 

Haku

Löytynyt 0 tulokset