Hyppää sisältöön
Etusivu / Vapaaehtoistehtävä / Sinustako ruokatoiminnan vapaaehtoinen?

Sinustako ruokatoiminnan vapaaehtoinen?

Ovatko ruoka ja ravitsemus lähellä sydäntäsi? Pidätkö ihmisten kanssa toimimisesta ja toiminnan aktiivisesta kehittämisestä?

Tuija Pusa, Asiantuntija, ravitsemus ja elintapamuutoksen tuki
Julkaistu 8.2.2021

Ruokavastaavana pääset toteuttamaan kaikkea tätä. Ruokavastaava on ennen kaikkea koordinaattori. Halutessasi roolin voi jakaa useamman henkilön kanssa. Koordinaattorin ydintehtävät hoituvat kevyesti. Muuta ruokatoimintaa voi järjestää mahdollisuuksien mukaan – yhdessä muiden yhdistystoimijoiden kanssa. Ideoita ja kokemuksia jaetaan muiden yhdistysten ruokavastaavien kanssa. Saat tukea myös Sydänliiton ravitsemusasiantuntijalta ja Sydänmerkin tuotepäälliköltä.

Ruoka- ja ravitsemustoimintaan tarvitaan myös useampia auttavia käsiä. Vaikka et haluaisi toimia ruokavastaavana, voit milloin tahansa ilmoittautua apujoukkoihin esimerkiksi tapahtumien tarjoiluiden järjestelyihin, ruokateemaisten näyttelyiden toteutukseen ja tapahtumiin.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä oman paikkakuntasi sydänyhdistykseen ja tiedustele toiminnasta. Sydan.fi -> Tule mukaan → Alueellinen ja paikallinen toiminta.

Sinua odotetaan innolla mukaan!

Lisätietoja

Tuija Pusa, ravitsemusasiantuntija
tuija.pusa@sydanliitto.fi
p. 040 535 8308

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi