Hyppää sisältöön
Etusivu / Voita liikuntajengillesi sydämellistä boostia!

Voita liikuntajengillesi sydämellistä boostia!

Suomen Sydänliiton Etelä-Suomen Sydänpiiri sydänyhdistyksineen haluaa innostaa alueen junioriurheilujoukkueita/harrasteporukoita sydämelliseen menoon lahjoittamalla 20 hyvän mielen sydänsettiä lisäämään liikunnan iloa. Unelmien liikuntapäivän (10.5.) kunniaksi polkaisemme käyntiin kuvakilpailun. Kilpailuaika on 10.-31.5.2021. Lue osallistumisohjeet tarkkaan ja osallistu!

Lahjoitamme kunkin sydänyhdistyksemme alueelle yhden setin, jonka paikallisen sydänyhdistyksen edustajat luovuttavat voittajille asiaankuuluvin menoin kesäkuun aikana. Yksi 175 €:n arvoinen setti sisältää 20 juomapulloa, 2 juomapullokoria sekä 2 laatikkoa eli 60 kpl sydänmerkittyjä Raision Elovena-välipalakeksejä. Kilpailuaika on 10.-31.5.2021.

Näin osallistut:

  • Jaa Facebookissa tai Instagramissa omaan lajiin liittyvä sydämellinen kuva (huomioithan, että tilin on oltava julkinen)
  • Käytä kuvan yhteydessä hästägejä #sydänliikuttaa #sydäntekeehyvää #omanseuranhästäg #paikallinensydänyhdistys*

*valitse yksi seuraavista:
#aurinkorannikonsydänyhdistys
#espoonsydänyhdistys
#hangonsydänyhdistys
#helsiginpoliisilaitoksensydänyhdistys
#helsinginsydänkuntoutus
#helsinginsydänyhdistys
#hyvinkäänsydänyhdistys
#järvenpäänsydänyhdistys
#karkkilanseudunsydänyhdistys
#keravansydänyhdistys
#kirkkonummensiuntionsydänyhdistys
#lohjansydän
#mäntsälänsydänyhdistys
#nurmijärvensydänyhdistys
#porvoonseudunsydänyhdistys
#raaseporinsydänyhdistys
#tuusulansydänyhdistys
#vantaansydän
#vihdinsydänyhdistys
#vuosaarensydänyhdistys

Tarvittaessa saat lisätietoa yhdistyksistä täältä.

Junioriurheilujoukkueita ovat kaikki vuonna 2001 ja sen jälkeen syntyneitä lapsia/nuoria liikuttavat kilpa- tai harrasteliikuntaryhmät.

Voittajaksi valitaan kunkin sydänyhdistyksen alueella eniten tykkäyksiä kerännyt kuva (joko Facebook tai Instagram tai näiden yhteenlaskettu määrä), joten vaikket itse pystyisi osallistumaan kilpailuun, voit kannustaa suosikkijengiäsi tykkäyksin. Vain yksi sydänyhdistys-hästäg per kuva, mutta Helsingin alueella voit tuplata mahdollisuudet osallistumalla kilpailuun useammalla kuvalla ja yhdistyshästägillä.

Tietysti toivomme, että voittajat jakavat sydämellisiä kuvia lajinsa parista kilpailun hästägeillä läpi kauden. Etelä-Suomen Sydänpiiri pidättää oikeuden voittajakuvien käyttöön someviestinnässään.

Onnea kilpailuun!

 

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi