Hyppää sisältöön

Rentouttavaa Joulua!

Joulusesonki on käynnistynyt! Täältä löydä ihanat ideat omiin jouluvalmisteluihin, herkulliset reseptit sekä vinkit rentoutumiseen. Muista joulun aikaan pitää päivittäin pieniä rentoutumishetkiä. Kun maltat rentoutua, löytyy joulumieli kuin itsestään.

Aikaa yhdessä- joulukalenteri

Joulukalenteri lapsiperheille, joka antaa sitä kaikkein tärkeintä, eli yhteistä aikaa ja läsnäoloa. Joulumieli voi syntyä pienistä hetkistä♥.

Kurkista kalenteria

Helpot ruokalahjat ilahduttavat

Joulu on varsinaista herkkujen aikaa. Ruokalahja on oiva lahjaidea heille, joilla on jo kaikkea. Käyttämällä valmiita tuotteita ja loihtimalla niille kauniin kääreen annat persoonallisen lahjan, josta on iloa pidempäänkin.

Lue lisää

Stressi pois – löydä joulumieli

Pidä pieni rauhoittumishetki ja unohda kiire hetkeksi. Kokeile joulun mindfulnessia ja löydä joulumieli! Osallistu myös Sydänliiton mindfulness-verkkoluennolle 15.12.

Katso vinkki

Joulun makuja Sydänmerkiltä

Mitä sinun joulupöytääsi kuuluu? Notkuuko se perinteisistä laatikoista, rosollista ja kinkusta vai haetko kevyempiä, mutta yhtä maukkaita vaihtoehtoja?

Tutustu Sydämerkin joulun makuihin ja ota parhaat palat ehdotuksista kokeiluun.

Käy joulupöytään

Kuppi lämmintä, kiitos.

Glögi lämmittää kylmänä talvipäivänä ja virittää tuoksuvasti joulun tunnelmaan. Glögi on parhaimmillaan itse tehtynä. Sitruuna ja inkivääri tuovat juomaan kivaa lisämakua – kanelia ja neilikkaa unohtamatta!

Kokeile Sydänmerkin reseptiä

Anna lahjaksi Kaikkea hyvää!

Sydänmerkki ja Satokausikalenteri ovat yhdessä työstäneet kaikkien sesonkien herkullisimman kirjan. Kirjassa on joka kuukaudelle vinkit sesongissa olevista kasviksista, marjoista ja hedelmistä. Näin valitset helposti aina maukkaimmat ja edullisimmat raaka-aineet ruoanlaittoon.

Inspiroidu uusista resepteistä itse tai anna kirja vaikka joululahjaksi! Tilauksen teet kätevästi Sydänkaupassa.

Ostoksille Sydänkauppaan

 

Joko avasit joulukalenterin?

Päivän pienen rauhoittumishetken voi pitää vaikka Sydänliiton joulukalenterin äärellä. Tänä vuonna kalenterimme kertoo tarinan pienestä hiirestä, joka löytää yhteisön. Alussa ovet ovat kiinni ja vain pieniä tonttuja näkyy puuhissaan, mutta pikku hiljaa lämmin jouluhenki toteutuu.

Tarinan Ikimetsän joulusta on kirjoittanut satukirjailija Ulla Sainio, ja se jatkuu Ullan Sydänliitolle kuvittamassa joulukalenterissa. Kalenteri on Sydänliiton joulukeräyksen tunnus.

IKIMETSÄN JOULU

Metsä verhoutui kosteaan sumuun. Kaikki olivat kiireisiä. Pieni hiiri kurkisti ruokakomeroonsa. Komeron perällä vilahti jotain punaista. Hiiri säikähti. Mutta kohta omenavaraston takaa kohosi punainen hiippalakki ja pieni olento sanoi: ”Minä olen Ikimetsän tonttu, ja tuon sinulle kutsun Suuren Kuusen joulunviettoon!”

Samaan aikaan Suuren Kuusen oksilla kävi kuhina. Lisää tonttuja kapusi sen runkoa ja sytytti pieniä lyhtyjä, ripusti jouluvaloja ja koristekransseja. Kuusen seinämästä törröttävästä savupiipusta alkoi kohota kodikas savu ja herkullisten leipomusten tuoksu levisi Ikimetsään. Jostain kuului laulua, naurua, peltien kolinaa, astioiden kilinää ja jos oikein tarkkaan kuunteli, myös rapinaa ja supinaa. Lunta alkoi hiljalleen sataa…

Ulla Sainio, satukirjailija

Terveellinen syöminen

Tuoksuvat joulupaketit

Lue artikkeli
Palveluita sairastuneelle

Haaveiden työnä joulukalenteri

Lue artikkeli
Mielen hyvinvointi

Yhteisö on yksin elävän tukijalka

Lue artikkeli

Kukaan ei saa jäädä yksin

Sairastuessa on tärkeää löytää tukiverkko ja asiantuntijat, jotka pystyvät auttamaan kuntoutuksessa sairaalajakson jälkeen. Vertaisen tuki, asiantuntijan neuvot ja vinkit sekä kuntoutujan tietopaketit auttavat tuomaan toivoa ja tukea sydänsairaiden elämään.

Lahjoittamalla Sydänliiton joulukeräykseen autat tässä tärkeässä työssä, joka tuo toivoa ja tukea sydänsairaiden elämään.

Tee lahjoitus joulukeräykseen

Sydänliiton rahankeräyslupa RA/2019/1074 on voimassa 1.1.-31.12.2020.

Haku

Löytynyt 0 tulokset