Siirry sisältöön

Rentouttavaa Joulua!

Joulusesonki on käynnistynyt! Täältä löydä ihanat ideat omiin jouluvalmisteluihin, herkulliset reseptit sekä vinkit rentoutumiseen. Muista joulun aikaan pitää päivittäin pieniä rentoutumishetkiä. Kun maltat rentoutua, löytyy joulumieli kuin itsestään.

 

Ikimetsän joulu

Pidä päivän pieni rauhoittumishetki ja lue jouluinen tarina ikimetsän joulusta. Se kertoo pienestä hiirestä, joka löytää yhteisön. Alussa ovet ovat kiinni ja vain pieniä tonttuja näkyy puuhissaan, mutta pikku hiljaa lämmin jouluhenki toteutuu.

Tarinan on kertonut satukirjailija Ulla Sainio, ja se jatkuu Ullan Sydänliitolle kuvittamassa joulukalenterissa.

IKIMETSÄN JOULU

Metsä verhoutui kosteaan sumuun. Kaikki olivat kiireisiä. Pieni hiiri kurkisti ruokakomeroonsa. Komeron perällä vilahti jotain punaista. Hiiri säikähti. Mutta kohta omenavaraston takaa kohosi punainen hiippalakki ja pieni olento sanoi: ”Minä olen Ikimetsän tonttu, ja tuon sinulle kutsun Suuren Kuusen joulunviettoon!”

Samaan aikaan Suuren Kuusen oksilla kävi kuhina. Lisää tonttuja kapusi sen runkoa ja sytytti pieniä lyhtyjä, ripusti jouluvaloja ja koristekransseja. Kuusen seinämästä törröttävästä savupiipusta alkoi kohota kodikas savu ja herkullisten leipomusten tuoksu levisi Ikimetsään. Jostain kuului laulua, naurua, peltien kolinaa, astioiden kilinää ja jos oikein tarkkaan kuunteli, myös rapinaa ja supinaa. Lunta alkoi hiljalleen sataa…

Ulla Sainio, satukirjailija

Saat postissa joulukalenterin!

Ulla Sainion kuvittama joulukalenteri on Sydänliiton joulukeräyksen tunnus. Postitamme joulukalenterin kaikille keräykseen osallistuneille ja yhteystietonsa antaneille.

Kun teet lahjoituksen 22.11.2020 mennessä, ehdimme postittaa kalenterin joulukuun 1. päivään mennessä.

Osallistu joulukeräykseen

Sydänliiton joulukeräyksen tuotto käytetään sairastuneiden tukemiseen ja sydänterveyden edistämiseen. Keräyslupa RA/2019/1074.

Aikaa yhdessä- joulukalenteri

Joulukalenteri lapsiperheille, joka antaa sitä kaikkein tärkeintä, eli yhteistä aikaa ja läsnäoloa. Joulumieli voi syntyä pienistä hetkistä♥.

Kurkista kalenteria

Helpot ruokalahjat ilahduttavat

Joulu on varsinaista herkkujen aikaa. Ruokalahja on oiva lahjaidea heille, joilla on jo kaikkea. Käyttämällä valmiita tuotteita ja loihtimalla niille kauniin kääreen annat persoonallisen lahjan, josta on iloa pidempäänkin.

Lue lisää

Stressi pois – löydä joulumieli

Pidä pieni rauhoittumishetki ja unohda kiire hetkeksi. Joulumieli voi löytyä sisältäsi, kun maltat rauhoittua.

Katso vinkki

Ilahduta joulukortilla!

Joulukortin lähettäminen kuuluu monella jouluperinteisiin. Tänä vuonna sen lähettäminen nousee varmasti aiempaakin suurempaan suosioon. Kun muistat lähipiiriäsi Sydänliiton joulukortilla, tuet samalla sydäntyötä, joka tuo tukea, apua sekä iloa monen elämään!

Ostoksille Sydänkauppaan!

Kuppi lämmintä, kiitos.

Glögi lämmittää kylmänä talvipäivänä ja virittää tuoksuvasti joulun tunnelmaan. Glögi on parhaimmillaan itse tehtynä. Sitruuna ja inkivääri tuovat juomaan kivaa lisämakua – kanelia ja neilikkaa unohtamatta!

Kokeile Sydänmerkin reseptiä

Anna lahjaksi Kaikkea hyvää!

Sydänmerkki ja Satokausikalenteri ovat yhdessä työstäneet kaikkien sesonkien herkullisimman kirjan. Kirjassa on joka kuukaudelle vinkit sesongissa olevista kasviksista, marjoista ja hedelmistä. Näin valitset helposti aina maukkaimmat ja edullisimmat raaka-aineet ruoanlaittoon.

Inspiroidu uusista resepteistä itse tai anna kirja vaikka joululahjaksi!
Tilauksen teet kätevästi Sydänkaupassa.

Ostoksille Sydänkauppaan

 

Terveellinen syöminen

Tuoksuvat joulupaketit

Lue artikkeli
Palveluita sairastuneelle

Haaveiden työnä joulukalenteri

Lue artikkeli
Mielen hyvinvointi

Yhteisö on yksin elävän tukijalka

Lue artikkeli

Kukaan ei saa jäädä yksin

Sairastuessa on tärkeää löytää tukiverkko ja asiantuntijat, jotka pystyvät auttamaan kuntoutuksessa sairaalajakson jälkeen. Vertaisen tuki, asiantuntijan neuvot ja vinkit sekä kuntoutujan tietopaketit auttavat tuomaan toivoa ja tukea sydänsairaiden elämään.

Lahjoittamalla Sydänliiton joulukeräykseen autat tässä tärkeässä työssä, joka tuo toivoa ja tukea sydänsairaiden elämään.

Tee lahjoitus joulukeräykseen

Sydänliiton rahankeräyslupa RA/2019/1074 on voimassa 1.1.-31.12.2020.

Haku

Löytyi 0 tulokset