Etusivu / Sydänviikon kilpailun säännöt

 

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Suomen Sydänliitto ry.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien niiden tahojen työntekijät tai heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet kampanjan ja tämän arvonnan valmisteluun ja toteuttamiseen.

Arvontaan voi osallistua verkkosivuilla osoitteessa sydan.fi/sydanviikko

Kampanja-aika:

Kilpailuun voi osallistua 1.4.-12.5.2019 välisenä aikana. Arvonta suoritetaan 20.5.2019 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti hänen antamaansa sähköpostiosoitteeseen sekä soittamalla, mikäli osallistuja on jättänyt puhelinnumeronsa yhteydenottoa varten. Mikäli henkilöä ei tavoiteta kahden viikon kuluessa yhteydenotosta, Suomen Sydänliitto ry pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto toimitetaan annettuun osoitteeseen Suomessa.

Arvonnan palkinto:

Palkintona arvotaan Helkaman sähköpyörä. Arvonnan voittaja saa valita palkintonsa kolmesta eri mallista, jotka ovat E-Aino, E-Oiva tai E-Trike.

Kilpailun järjestäjän oikeudet:

Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja asuinpaikkakunta Sydänliiton sosiaalisen median kanavissa sekä omilla verkkosivuillaan sekä muissa mahdollisissa markkinointimateriaaleissa.

Suomen Sydänliitto käyttää osallistujien antamia yhteys- ja muita henkilötietoja vain arvonnan järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin eikä käytä tai luovuta henkilötietoja suoramarkkinointi- tai muita tarkoituksia varten. Yhteystietoja ei säilytetä arvonnan jälkeen.

Arvonnan järjestäjä ei vastaa vahingoista, menetyksistä tai kustannuksista, joiden väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Suomen Sydänliitto ry:llä on oikeus poistaa osallistuja arvonnasta, mikäli osallistuja ei noudata arvonnan sääntöjä ja ehtoja.

Suomen Sydänliitto ry noudattaa kaikissa kilpailuissaan Suomen lakia. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta menevän arpajaisveron.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus muuttaa sääntöjä kilpailun aikana ilmoittamalla muutoksesta kampanjasivustolla tai muulla tavalla. Suomen Sydänliitto ry:llä on oikeus peruuttaa kilpailu ilman erillistä ilmoitusta, mikäli siihen ilmenee tarvetta (tietokonevirus tms).

Arvonnan järjestäjä pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.