Auta kuukausilahjoittajana

Joka tunti 10 suomalaista saa sydäninfarktin. Sydänsairaus elinikäinen kumppani, joka vaikuttaa arjessa jaksamiseen koko loppuelämän ajan. On tärkeää, että kukaan ei jää sydänsairautensa kanssa yksin. Aloita Sydänliiton kuukausilahjoittajana ja olet mukana työssä, jolla on merkitystä meille kaikille.

 

Lahjoitat 10 euroa kuukaudessa. Lahjoitus tapahtuu automaattisesti joka kuun 2. päivä. Voit milloin tahansa lopettaa kuukausilahjoittamisen lähettämällä viestin SYDÄNKK SULJE numeroon 16499. Lopetusviesti on maksuton.

Sydänliiton lahjoittajien avulla olemme saavuttaneet mm. näitä tuloksia:

  • Ihmisten tietoisuus sydänsairauksista ja niihin vaikuttavista tekijöistä on kasvanut.
  • Sairastuneet ja heidän läheisensä ovat saaneet luotettavaa tietoa omasta sairaudestaan.
  • Sydän.fi verkkopalvelu tavoittaa yli miljoona suomalaista vuodessa.
  • Asiantuntijamme vastaavat henkilökohtaisesti tuhansien kuluttajien kysymyksiin terveydestä ja sydänsairauksista.
  • Terveysmittausten kautta tavoitetaan vuosittain yli 40 000 ihmistä. Mittaustoiminnalla on voitu pienentää riskiä sairastua sydänsairauksiin, sillä kaikki, joilla on havaittu korkeat riskitekijät, ovat saaneet neuvontaa sekä ohjausta riskitekijöiden pienentämiseksi.
  • Sydänyhteisön säännölliseen liikuntaan osallistuu vuosittain noin 10 000 henkilöä. Liikunta laskee verenpainetta ja vaikuttaa tutkitusti riskiin sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin.

Jos haluat liittyä kuukausilahjoittajaksi ja maksaa kuukausilajoituksesi e-laskulla tai suoramaksulla käy täyttämässä lomake.

Sydänliitto käyttää saadun tuoton rahankeräysluvan mukaisesti esimerkiksi perustehtävänsä mukaiseen vapaaehtoistoimintaan,  riskiryhmässä olevien ja koko väestön sydänterveyden edistämiseen ja sydänsairauksien ehkäisyyn tähtäävään toimintaan sekä sairastuneiden hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen.

S
Rytmihäiriöt
Lue artikkeli
S
Sepelvaltimotauti
Lue artikkeli
S
Rytmihäiriöt
Lue artikkeli

 

Rahankeräyslupa

Rahankeräyksen toimeenpanon lupanumero RA/2018/876 on voimassa 1.1.2019-31.12.2019 koko Suomessa lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Ahvenanmaalla Sydänliiton rahankeräyslupanumero ÅLR 2018//9414 on voimassa 1.1.-31.12.2019.

Sydänliiton Sydän tekee hyvää -arpajaiset  järjestetään Poliisihallituksen myöntämällä luvalla RA/2018/578. Lupa on voimassa 13.8.2018-31.1.2019.

Sydäntyölle tehdyt lahjoitukset ohjataan sydänterveyden edistämiseen, sairastuneiden tukemiseen sekä hoidon ja kuntouksen parantamiseen. Tutustu tarkemmin Sydänliiton varainhankintaan.