Etusivu / Sydän-lehden paras juttu

Äänestä Sydän-lehden paras juttu

Äänestä Sydän 2/2024 paras juttu. Kerro myös, mitä muuta ajatuksia sisällöt herättivät. Oliko jutusta hyötyä vai piditkö tarinasta?

Vastausaikaa on 14.8.2024 asti. Vastaajien kesken arvotaan palkinto, joka lähetetään voittajalle.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*Osoite*

Vastaajan sukupuoli*Ehdot*
Tietosuojaseloste

Arvontojen säännöt:

Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja asuinpaikkakunta Sydänliiton sosiaalisen median kanavissa sekä omilla verkkosivuillaan sekä muissa mahdollisissa markkinointimateriaaleissa.

Suomen Sydänliitto käyttää osallistujien antamia yhteys- ja muita henkilötietoja vain arvonnan järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin eikä käytä tai luovuta henkilötietoja suoramarkkinointi- tai muita tarkoituksia varten ilman vastaajan suostumusta. Yhteystietoja ei säilytetä arvonnan jälkeen.

Arvonnan järjestäjä ei vastaa vahingoista, menetyksistä tai kustannuksista, joiden väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Suomen Sydänliitto ry:llä on oikeus poistaa osallistuja arvonnasta, mikäli osallistuja ei noudata arvonnan sääntöjä ja ehtoja.

Suomen Sydänliitto ry noudattaa kaikissa kilpailuissaan Suomen lakia. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta menevän arpajaisveron.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus muuttaa sääntöjä kilpailun aikana ilmoittamalla muutoksesta kampanjasivustolla tai muulla tavalla. Suomen Sydänliitto ry:llä on oikeus peruuttaa kilpailu ilman erillistä ilmoitusta, mikäli siihen ilmenee tarvetta (tietokonevirus tms).

Arvonnan järjestäjä pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.