Hyppää sisältöön

Tekojen tiistai

Tavoitteena miljoona hyvää tekoa tiistaina 30.11.2021!

#TekojenTiistai eli kansainvälisesti #GivingTuesday on teemapäivä, jolloin kiinnitetään huomiota yhteisöön ja tehdään hyvää pienten tai suurten tekojen kautta. Yhdysvalloista vuonna 2012 liikkeelle lähtenyt kampanja saapuu jälleen Suomeen Black Friday -viikonlopun jälkeisenä tiistaina.

#tekojentiistai #givingtuesday

Miljoona tapaa tehdä hyvää

Näin Tekojen tiistaita vietettiin viime vuonna. Inspiroidu ideoista ja kerro, mitä aiot tehdä tänä vuonna!

  • Vein ilmaiseksi ison klapi kuorman traktorilla naapurin leskirouvalle, kun hänellä ei ollut kuivaa polttopuuta. Hän ei itse kykene puun tekoon.
  • Kävin siivoamassa sairaalle ystävälle.
  • Otin yhteyttä läheiseeni, josta en ollut kuullut muutamaan viikkoon.
  • Autoin naapuria pihatöissä.
  • Vein itse tehtyjä, eri kokoisia villasukkia syöpäosastolle sekä pieniä myssyjä vastasyntyneiden teholle. Olen vuoden aikana neulonut niitä useille tarvitsijoille.

 

Katso lisää ideoita

Minkä hyvän teon sinä aiot tehdä tiistaina? Kerro meille siitä lisää.

  • Hyvät teot julkaistaan nimettömänä www.sydan.fi/tekojentiistai kampanjasivuilla

 

Meistä jokainen on mukana luomassa muutosta

Vaikka koko maailman pelastaminen saattaakin tuntua mahdottomalta, voi kuka tahansa saada aikaan muutoksen yksittäisten tekojen kautta. Erityisesti pienet ja arkiselta tuntuvat teot ovat loppujen lopuksi niitä, jotka antavat eniten voimaa. TekojenTiistai on tarkoitettu meistä jokaiselle. Tänä vuonna tavoitteena on 1 000 000 hyvää tekoa kampanjapäivän aikana.

Jaa hyvää joulumieltä!

Sydänliiton joulukeräys on käynnissä. Joulukeräyksemme tuotto käytetään sairastuneiden tukemiseen ja sydänterveyden edistämiseen. Vertaisen tuki, asiantuntijan neuvot ja vinkit sekä kuntoutujan tietopaketit auttavat tuomaan toivoa ja tukea sydänsairaiden elämään. Voit osallistua keräykseen tekemällä lahjoituksen verkossa. Postitamme kaikille osallistujille keräyksen tunnuksena olevan joulukalenterin. Kalenterin on kuvittanut satukirjailija Ulla Sainio.

Osallistu joulukeräykseen

”Sanon auttamiselle aina kyllä”

Tekojen tiistai on päivä, jolloin tehdään hyviä tekoja. Haastattelimme kahta vapaaehtoistamme, jotka ovat olleet mukana järjestämässä Naisten Kympin tapahtumaa kanssamme. Lue mikä vapaaehtoistyössä koukuttaa ja innostu itsekin!

Lue juttu!

Rahankeräyslupa

Rahankeräyksen toimeenpanon lupanumero on RA/2020/1053.
Keräyksen tuotto käytetään sydänterveyden edistämiseen, sairastuneiden tukemiseen ja ihmisten voimavarojen vahvistamiseen.

 

Haluatko lisää tietoa? Tilaa Sydänliiton uutiskirje.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Haku

Löytynyt 0 tulokset