Hyppää sisältöön

Ruokapersoonasi on:

Huolestunut

Hienoa, olet tarttunut aiheeseen, joka tuntuu haastavalta. On rohkeaa tunnistaa, että syömiseen ja terveyteen liittyvät kysymykset eivät ole itselle helppoja.

Huolestuneet törmäävät ravitsemusviesteihin monissa yhteyksissä, mutta niiden tulkitseminen tuntuu hankalalta. Mihin viestiin luottaa ja mihin ei. Mikä on itselle olennaista ja mikä ei. Moni puhuu oman kehon kertomista viesteistä, mutta tämän ryhmän henkilöille viestit tuntuvat vaikeilta tulkita.

Onneksi terveellisestä syömisestä ei tarvitse tehdä kovin vaikeaa: Syömisessä ei tarvitse pyrkiä täydellisyyteen, eikä terveellistä syömistä tarvitse suorittaa. Jo pienillä muutoksilla arjessa voi tehdä erinomaisia asioita oman terveytensä eteen. Liikkeelle voi lähteä vaikka syömällä yhden hedelmän lisää joka päivä, syömällä noin 3 tunnin välein tai vaihtamalla yhden päivittäin käytössä olevan elintarvikkeen Sydänmerkki-tuotteeseen.


Kiinnostuitko?

Luotettavaa tietoa ruoasta ja ravitsemuksesta:

 

Tulisitko Sydänliiton kuukausilahjoittajaksi?

Lahjoittajana teet tärkeä teon sydänterveyden edistämiseksi, sillä moni sydänsairaus voitaisiin ennaltaehkäistä. Olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää.

Tee testi uudelleen

Haku

Löytynyt 0 tulokset