Hyppää sisältöön
Etusivu / Avoin työpaikka: JÄRJESTÖKOORDINAATTORI

Me Sydänliitossa teemme työtä, jotta suomalaiset eläisivät pidempään terveinä ja että kukaan sydänsairastunut tai hänen läheisensä ei jäisi yksin sairauden kanssa. Monipuolisen sydänterveyttä edistävän toiminnan ja kampanjoinnin lisäksi tarjoamme sairastuneille mm. tietoa, tukea, kursseja, vertaistukea, liikuntaa ja virkistystoimintaa. Kohderyhmiämme ovat erityisesti lapsiperheet, henkilöt, joilla on sydänterveyden riskitekijä sekä sairastuneet ja heidän läheisensä.

Olemme uudistaneet strategiamme ja organisaatiotamme vastaamaan uuden strategian linjauksiin. Panostamme vahvasti tulokselliseen toimintaan, kehitämme asiakaslähtöisesti palvelujamme ja tuotteitamme kohderyhmillemme. Teemme aktiivista vaikuttamistyötä, markkinointia ja viestintää sekä varainhankintaa.

Oletko sinä etsimämme

JÄRJESTÖKOORDINAATTORI

Haemme järjestöpalvelun tiimiimme palveluhenkistä ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettua järjestökoordinaattoria, jonka tehtävät koostuvat monipuolisista järjestötoiminnan tukemisen tehtävistä.

 • Olet tärkeä osa Sydänliiton järjestöpalveluja ja työsi ytimessä on yhdistystoiminnan tukeminen.
 • Tuet Sydänliiton eri toimijoita monipuolisesti erilaisissa kysymyksissä yhdistystoiminnan kehittämiseen ja pyörittämiseen liittyen.
 • Olet Sydänliiton asiakaspalvelun avaintekijä ja vastaat esitettyihin monipuolisiin kysymyksiin ja toiveisiin lähinnä sähköpostitse ja puhelimitse.
 • Teet yhdistystoimintaa tukevia verkkomateriaaleja yhdistystoimijoiden työn helpottamiseksi. Tuotat itsenäisesti sujuvaa tekstiä ja hahmotat eri lähteistä tietoa tekstiä tuottaessasi.
 • Työskentelet itsenäisesti, teet itse päätöksiä, ratkaiset itsenäisestä esiin nousseita ongelmia ja priorisoit.

Asiakkaasi ovat järjestöalan rautaisia ammattilaisia ympäri maata eli Sydänliiton eri tasoilla toimivia työntekijöitä ja luottamushenkilöitä. Autat heitä, jotta he pystyvät mahdollisimman hyvin edistämään sydänterveyttä omalla alueellaan. Kotipaikkasi organisaatiossamme on järjestöpalvelun nelihenkinen tiimi, mutta tulet tekemään tiivistä yhteistyötä myös muiden Sydänliiton toimijoiden kanssa. Työssä tukenasi on esihenkilö, järjestöpalvelujen tiimi ja sydänliiton asiantuntijat.

Toivomme sinulta

 • Vahvaa yhdistystyön tuntemusta ja ymmärrystä yhdistystoiminnasta paikallistasolla.
 • Nettipohjaisen jäsenrekisteriohjelman käyttökokemusta sekä tietoteknisiä valmiuksia.
 • Innostunutta ja aktiivista otetta asiakaspalvelutyöhön.
 • Organisointikykyä sekä toimeen tarttuvaa ja motivoitunutta asennetta.
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja laadukkaan asiakaspalvelun takaamiseksi.
 • Ystävällistä ja tarkkaa työotetta kiireessäkin.
 • Hyviä viestinnällisiä taitoja sekä sujuvaa kirjallista ilmaisua.
 • Hyviä tiimityöskentelyn taitoja ja halua kehittää palveluitamme.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän kilpailukykyisillä eduilla. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtävään ja sinua tukevat kannustavat ja mukavat työkaverit. Toimipaikkamme löytyy Helsingin Oulunkylästä, hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Työsuhde on voimassa toistaiseksi.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 14.5.2023 osoitteeseen katja.hohtari@sydanliitto.fi. Kirjoita sähköpostisi otsikkokenttään “järjestökoordinaattori”. Jos kaipaat harkintasi tueksi lisätietoja, kysymyksiisi vastaa mielellään järjestöpäällikkö Otto Pasma, otto.pasma@sydanliitto.fi / 050 911 6229. Otolle voit soitella 5.5. klo 13–14 ja 10.5. klo 13–14. Haastattelut pyritään suorittamaan 23.-24.5.

Kiinnostuitko? Tutustu tarkemmin toimintaamme verkkopalvelussamme sydan.fi.

 

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi