Hyppää sisältöön
Etusivu / Avoin työpaikka: JÄRJESTÖPÄÄLLIKKÖ

Me Sydänliitossa teemme työtä sen eteen, että suomalaiset eläisivät pidempään terveinä ja että kukaan sydänsairastunut tai hänen läheisensä ei jäisi yksin sairauden kanssa. Monipuolisen sydänterveyttä edistävän toiminnan ja kampanjoinnin lisäksi tarjoamme sairastuneille mm. tietoa, tukea, kuntoutusta, vertaistukea, liikuntaa ja virkistystoimintaa. 

Oletko sinä etsimämme 

JÄRJESTÖPÄÄLLIKKÖ 

Sydänliitto edistää suomalaisten terveyttä ja tukee sairastuneita. Tässä työssä Sydänliiton järjestötoiminta on avainroolissa. Haemme innovatiivista toiminnan kehittäjää, jonka vastuulle kuuluu Sydänliiton järjestörakenteen ja -toiminnan tukeminen ja kehittäminen.

Järjestöpäällikkö vastaa Suomen Sydänliiton järjestötoiminnasta ja sen kehittämisestä yhteistyössä jäsenjärjestöjen ja sydänyhdistysten kanssa sekä vastaa järjestötoimintaa tukevan tiedon tuottamisesta ja käyttämisestä osana järjestötoiminnan kehittämistä. Järjestöpäällikkö toimii rakennetoimialan lähiesihenkilönä.

Odotamme:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja yhteiskunnallisten trendien ymmärrystä
  • vahvaa järjestötoiminnan osaamista sekä kokemusta toiminnan ja ihmisten johtamisesta
  • kokemusta ja näyttöjä järjestötoiminnan kehittämisestä
  • esihenkilökokemusta
  • vaikuttamisen taitoja sekä muuttuvan maailman ja toimintaympäristön hahmotusta

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyö- ja organisointikykyä, esiintymiskykyä sekä viestinnällisiä taitoja ja matkustamisvalmiutta.

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Oulunkylässä, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja meillä on käytössä laajat etätyömahdollisuudet. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja tarjoamme kilpailukyiset edut.

Tarjoamme merkityksellisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän, monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää sekä itseäsi että toimintaamme järjestötoiminnan saralla.

Jos innostuit mahdollisuudesta ja tunnistit itsesi kuvauksesta, ilmaisethan kiinnostuksesi meille mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 31.1.2023. Kerrothan hakemuksessasi tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja palkkatoiveesi. Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian!  Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si hallintopäälliköllemme osoitteeseen katja.hohtari@sydanliitto.fi. Kirjoita sähköpostisi otsikkokenttään “järjestöpäällikkö”.

Lisätietoja antaa Ville Salo (johtaja, talous ja rakenne). Soittoajat ti 24.1. klo 12-13 tai ke 25.1. klo 9-10 numerossa 0400 888 999.

Lisätietoja Sydänliitosta löydät osoitteesta sydan.fi.

 

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi