Hyppää sisältöön
Etusivu / Avoin työpaikka: KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖ

Me Sydänliitossa teemme työtä, jotta suomalaiset eläisivät pidempään terveinä ja että kukaan sydänsairastunut tai hänen läheisensä ei jäisi yksin sairauden kanssa. Monipuolisen sydänterveyttä edistävän toiminnan ja kampanjoinnin lisäksi tarjoamme sairastuneille mm. tietoa, tukea, kursseja, vertaistukea, liikuntaa ja virkistystoimintaa. Kohderyhmiämme ovat erityisesti lapsiperheet, henkilöt, joilla on sydänterveyden riskitekijä sekä sairastuneet ja heidän läheisensä.

Olemme uudistaneet strategiamme ja organisaatiotamme vastaamaan uuden strategian linjauksiin. Panostamme vahvasti tulokselliseen toimintaan, kehitämme asiakaslähtöisesti palvelujamme ja tuotteitamme kohderyhmillemme. Teemme aktiivista vaikuttamistyötä, markkinointia ja viestintää sekä varainhankintaa.

Oletko sydämeltäsi terveyden edistäjä, joka haluaa löytää uusia tapoja innostaa ja motivoida ihmisiä pitämään hyvää huolta itsestään? Sytyttääkö sinua kohderyhmien syvällinen ymmärtäminen ja halu kehittää erilaisia hyvinvointia tukevia tuotteita ja palveluita?

Haemme joukkoomme

KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Sydänliiton tuotteista, toiminnoista ja menetelmistä henkilöille, joilla on sydänterveyden riskitekijä. Kehittämispäällikkönä vastuullasi on oman vastuukohderyhmän toiminnan suunnittelu, johtaminen, seuranta ja raportointi. Oman vastuukohderyhmäsi osalta

  • vastaat siitä, minkälaisia palveluita, tuotteita, menetelmiä, markkinointia ja viestintää toteutamme strategiamme, toimintasuunnitelmien ja asiakasymmärryksen pohjalta sekä siitä, miten näitä toimintoja rahoitetaan.
  • johdat toiminnan kehittämistä ja suunnittelua yhdessä tiimin kanssa. Vastaat vuosittaisen toimintasuunnitelman ja sitä vastaavan budjetin tuottamisesta osaksi toimialan ja koko Sydänliiton toimintasuunnitelmaa.
  • tuet ja ohjaat tiimiä toteuttamaan toimintasuunnitelmaa osallistuen myös itse toiminnan toteuttamiseen.
  • seuraat toiminnan onnistumista ja hoidat rahoittajien suuntaan raportointia.

Odotamme, että sinulla on esihenkilökokemusta sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Katsomme eduksi, jos sinulla on opintojen tai töiden kautta hankittua laajaa ymmärrystä ihmisten käyttäytymisestä ja siihen vaikuttamisesta sekä osaamista digitaalisten palvelujen kehittämisestä. Terveydestä ja hyvinvoinnista viestiminen on sinulle tuttua niin suullisesti kuin kirjallisesti. Arvostamme innovatiivista työotetta – Sydänliiton tavoitteena on kehittää omaa toimintaansa jatkuvasti vastaamaan kohderyhmiensä tarpeita. Pystyt koordinoimaan ja priorisoimaan samanaikaisia projekteja ja sinulla kokonaisuudet pysyvät hyvin hallussa.

Tarjoamme merkityksellisen työn, jossa voit kehittää sekä itseäsi että toimintaamme. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Oulunkylässä, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja meillä on käytössä laajat etätyömahdollisuudet. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja tarjoamme kilpailukykyiset edut.

Jos innostuit mahdollisuudesta ja tunnistit itsesi kuvauksesta, ilmaisethan kiinnostuksesi meille mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 4.5.2023. Aloitamme haastattelut sitä mukaa, kun saamme sopivia hakijoita (haastattelupäivät ovat 3.5. ja 10.5.). Kerrothan hakemuksessasi tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja palkkatoiveesi. Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian! Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si hallintopäälliköllemme osoitteeseen katja.hohtari@sydanliitto.fi. Viestikenttään kirjoita ”Työhakemus kehittämispäällikkö”.

Lisätietoja antaa Eeva Hietalahti (Johtaja, Tuotteet, palvelut ja viestintä). Soittoajat 21.4. 13–14 ja 28.4. 9–10 numerossa 040 586 1919.

Lisätietoja Sydänliitosta löydät osoitteesta www.sydan.fi.

 

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi