Hyppää sisältöön
Etusivu / Avoin työpaikka: TALOUSJOHTAJA

Tule meille tekemään työtä, jolla on merkitystä

Haemme

TALOUSJOHTAJAA

vastaamaan kokonaisvaltaisesti Suomen Sydänliitto ry:n taloudesta ja tukitoiminnoista.

Talousjohtajana vastuullasi on Sydänliiton talous, omaisuudenhoito ja sijoitustoiminta sekä varainhankinta ja tietohallinto.  Taustastasi riippuen vastuullesi voi kuulua myös järjestötoiminta. Toimit tiimien innostavana, kannustavana ja Sydänliiton toimintaa edelleen kehittävänä esihenkilönä. Tehtäviisi kuuluu myös itsenäisen Sydänsäätiön asiamiehen tehtävä.

Kuulut Sydänliiton johtoryhmään ja raportoit tehtävässäsi liiton pääsihteerille. Tehtävässäsi toimit läheisesti Sydänliiton hallituksen kanssa.

Haemme huipputiimiimme oma-aloitteista, kokenutta, osaavaa ja eteenpäin katsovaa talouden ammattilaista, joka on valmis kehittämään Sydänliiton taloutta ja rahoitusratkaisuja muuttuvassa toimintaympäristössä. Johtamisotteeltasi olet osallistava. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja toimit luontevasti kollegoidesi sekä itsenäisten jäsenjärjestöjemme ja muiden sidosryhmien toimijoiden kanssa.

Odotamme sinulta yhdistysten, säätiöiden tai rahoitusratkaisuiltaan vastaavien tahojen tuntemusta, esihenkilökokemusta sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme sinulle mukavan ja rennon työyhteisön, monipuolisia työtehtäviä sekä merkityksellisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Oulunkylässä, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja voit työskennellä osittain myös etänä.

Toivottavasti kiinnostuit! Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 3.3.2024 tästä (TALOUSJOHTAJA – Mercuri Urval). Tehtävästä lisätietoja sinulle antaa Mercuri Urvalin konsultti Ari Rantala 040 822 7042. Lisätietoja Sydänliitosta löydät osoitteesta www.sydan.fi.

Lisätietoja Sydänliitosta löydät osoitteesta www.sydan.fi.

Me Sydänliitossa teemme työtä, jotta suomalaiset eläisivät pidempään terveinä ja että kukaan sydänsairastunut tai hänen läheisensä ei jäisi yksin sairauden kanssa. Monipuolisen sydänterveyttä edistävän toiminnan ja kampanjoinnin lisäksi tarjoamme sairastuneille mm. tietoa, tukea, kursseja, vertaistukea, liikuntaa ja virkistystoimintaa. Kohderyhmiämme ovat erityisesti lapsiperheet, henkilöt, joilla on sydänterveyden riskitekijä sekä sairastuneet ja heidän läheisensä.

Olemme uudistaneet strategiamme ja organisaatiotamme vastaamaan uuden strategian linjauksiin. Panostamme vahvasti tulokselliseen toimintaan, kehitämme asiakaslähtöisesti palvelujamme ja tuotteitamme kohderyhmillemme. Teemme aktiivista vaikuttamistyötä, markkinointia ja viestintää sekä varainhankintaa.

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi