Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydänliiton kehittämispäällikkö Terhi Koivumäki on valittu Vuoden Terveydenhoitajaksi 2023

Sydänliiton kehittämispäällikkö Terhi Koivumäki on valittu Vuoden Terveydenhoitajaksi 2023

Sydänliitossa kehittämispäällikkönä työskentelevä terveydenhoitaja, työterveyshoitaja, TtM Terhi Koivumäki on valittu Vuoden Terveydenhoitajaksi 2023. Valinnan Vuoden Terveydenhoitajasta teki Terveydenhoitajaliiton hallitus.

Neuvokas perheen uranuurtaja Terhi Koivumäki on Vuoden Terveydenhoitaja 2023. Koivumäki on ollut avainroolissa Sydänliiton Neuvokas perhe -menetelmän kehittämisessä ja hän on myös kouluttanut terveydenhoitajia ja lapsiperheammattilaisia menetelmän käytössä ympäri Suomen.

Neuvokas perhe tarjoaa ammattilaisille koulutuksia, työvälineitä ja materiaalia perheiden vahvuus- ja voimavarakeskeiseen elintapaohjaukseen, sekä tukea siihen, miten kohdata perhe lapsen painoon liittyvissä asioissa. Perheille on tarjolla tietoa ja tukea arjen hyvinvointiin neuvokasperhe.fi -verkkopalvelussa.

Sydänliiton kehittämispäällikkönä Koivumäki on vastannut Sydänliiton terveyden edistämisen toiminnasta ja tällä hetkellä hän koordinoi sydänterveyden riskitekijöiden, sairastuneiden sekä heidän läheistensä sisältökokonaisuuksia. Koivumäellä on laaja näkemys terveyden edistämisestä ja siitä, miten kansalaiset voivat tehdä terveellisiä valintoja arjessa.

Koivumäki valmistelee väitöskirjaa Tampereen yliopistoon aiheesta Oman lapsen lihavuus – vanhemman kokemukset tuen saannista ja tarpeesta. Väitöskirjatutkimuksessa selvitetään, miten perheitä voitaisiin tukea entistä paremmin lapsen lihavuuteen liittyen.

Sydänliitto onnittelee Terhiä upeasta tunnustuksesta!

Lisätietoa valinnasta Terveydenhoitajaliitosta

Tutustu Neuvokas perheeseen
Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi