Etusivu / Kilpailut / Maailman sydänpäivän arvonta

Maailman sydänpäivä -kuvakilpailu Instagramissa

Maailman sydänpäivää vietetään 29.9. Voit osallistua Maailman sydänpäivän -kuvakisaan Instagramissa 20.-30.9.2018. Jaa Instagramissa kuva omasta punaisesta tyylistäsi ja käytä tunnisteita #pukeudupunaiseen ja #MSPkisa, niin olet mukana kylpylälahjakortin arvonnassa.

Kilpailun säännöt

Järjestäjä

Arvonnan järjestää Suomen Sydänliitto ry. Yhteystiedot: PL 50, 00621 Helsinki, tiedotus@sydanliitto.fi

Osallistumisaika

Arvontaan on mahdollista osallistua 20.9.-30.9.2018 Instagramissa. Arvonta suoritetaan 1.10.2018.

Osallistumisoikeus

Arvontaan voi osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat rekisteröityneet Instagram-palvelun käyttäjiksi ja heillä on voimassa oleva profiili. Arvontaan tulee osallistua oikeilla yhteystiedoilla. Arvonnan järjestävän tahon työntekijät tai muut arvonnan järjestelyihin osallistuneet henkilöt eivät voi osallistua arvontaan.

Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua Instagramissa 20.-30.9.2018 julkaisemalla kuvan käyttäen tunnisteita #pukeudupunaiseen ja #MSPkisa. Osallistuminen arvontaan edellyttää molempien tunnisteiden käyttöä.
Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla useampia kuvia. Kaikki kuvat, joissa on käytetty tunnisteita #pukeudupunaiseen #MSPkisa osallistuvat arvontaan.
Julkaistu kuva tulee olla henkilön itsensä ottamatta ja siinä mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä tulee arvontaan osallistujan toimesta olla asianmukaisesti kysytty lupa kuvan julkaisemiseksi.

Palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Kilpailun palkintona arvotaan yksi kylpylälahjakortti, joka oikeuttaa yhden yön yöpymiseen kahdelle hengelle Holiday Club. Palkinnon arvo n. 138 euroa. Palkintoa ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä Instagramin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa, voidaan arvonta suorittaa uudestaan.

Tietojen käsittely

Osallistujien henkilötietoja käsitellään voimassaolevan henkilötietolain mukaisesti. Yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvässä yhteydenotossa eikä niitä tallenneta myöhempää yhteydenottoa varten.

Järjestäjän vastuu

Suomen Sydänliitto on vastaa arvonnan järjestämisestä.

Osallistujat vapauttavat järjestävän tahon ja mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.

Osallistuja vastaa itse kaikista muista kuluista, jotka aiheutuvat palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Suomen Sydänliitto ry ei ole vastuussa osallistujien julkaisemista sisällöistä tai osallistujan julkaiseman kuvan käyttöön ja levittämiseen liittyvistä julkaisu- tai tekijänoikeusluvista. Suomen Sydänliitto ei käytä osallistujan julkaisemia kuvia omassa viestinnässä tai markkinoinnissa.

Instagram tai Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin yrityksenä.

 

Kaikki osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.