Sydänliiton hyvinvoinnin ja sydänterveyden verkkopalvelu

Osallistu ja voita!

Tutustu sydän.fi-sivustoon ja vastaa kyselyyn. Arvomme kuukausittain mukavia palkintoja vastaajien kesken!

Uudistetun sydän.fi-palvelun Kulttuuri-osiosta löydät tietoa kulttuurin terveysvaikutuksista.
Taide ja kulttuuri tekee hyvää terveydelle ja mielelle. Taide- ja kulttuuritoiminta on eheyttävien vaikutustensa vuoksi myös kiinteä osa terveyden ja hyvinvoinnin edistämistyötä ja ennaltaehkäiseviä palveluita. Löydät osiosta runsaasti mm. kirja-, teatteri-, näyttely-, musiikki- ja elokuva-arvioita, haastatteluja sekä perinteisen Sydän-lehden ristikon verkkoversion.

Tutustu Kulttuuri-osioon 4.3.2019 mennessä ja kerro mielipiteesi sinua kiinnostavasta jutusta. Arvomme 4.3. kaikkien vastanneiden kesken 5 kpl saksia. Jättämällä yhteystietosi osallistut arvontaan.

Kaikki vastaajat osallistuvat myös kylpylälahjakortin arvontaan, joka arvotaan kaikkien alkuvuonna kilpailuun osallistuneiden kesken 4.3.2019.

 

Kerro mielipiteesi sydän.fi -palvelusta

 

Säännöt

Arvonnan järjestää Suomen Sydänliitto ry. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka kyselylomakkeella jättävät yhteystietonsa arvontaa varten. Järjestävän tahon työntekijät eivät voi osallistua arvontaan. Arvonta järjestetään kuukausittain. Syksyn 2018 kuukausiarvonnat suoritetaan 1.11. ja 3.12. sekä kevään 2019 arvonnat 2.1., 6.2. ja 4.3.  Kuukauden arvottava palkinto ilmoitetaan tällä sivustolla. Lisäksi kaikkien syksyllä 2018 osallistuneiden kesken arvotaan 2.1.2019 kylpylälahjakortti Holiday Club -kylpylään (arvo n. 140 €) ja kaikkien keväällä 2019 osallistuneiden kesken arvotaan vastaava kylpylälahjakortti Holiday Club -kylpylään 4.3.2019.  Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa, voidaan arvonta suorittaa uudestaan. Osallistuja vastaa itse kaikista muista kuluista, jotka aiheutuvat palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Osallistujien henkilötietoja käsitellään voimassaolevan henkilötietolain mukaisesti. Yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvässä yhteydenotossa eikä niitä tallenneta myöhempää yhteydenottoa varten ilman osallistujan antamaa lupaa.

Kaikki osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

Tietosuojaseloste