Sydänliiton hyvinvoinnin ja sydänterveyden verkkopalvelu

Osallistu ja voita!

Tutustu sydän.fi-sivustoon ja vastaa kyselyyn. Arvomme kuukausittain mukavia palkintoja vastaajien kesken!

Haluatko vinkkejä ruuasta ja hyvinvoinnista?

Uudistetun sydän.fi-palvelun Ruoka & Ravitsemus -osiossa on paljon tutkittua tietoa ruuasta ja hyvinvoinnista sekä terveellisestä syömisestä. Osiosta löytyy myös Sydänmerkki-ruokaohjeita. Lisäksi palvelussa on paljon tarinoita ja Sydänliiton asiantuntijoiden vastauksia lukijakysymyksiin.

Tutustu Ruoka & Ravitsemus -osioon 1.–31.12.2018 välisenä aikana ja kerro mielipiteesi sinua kiinnostavasta jutusta.

Arvomme 2.1. kaikkien vastanneiden kesken 5 kpl Sydänmerkki-keittokirjoja. Jättämällä yhteystietosi osallistut arvontaan. Kaikki vastaajat osallistuvat myös kylpylälahjakortin arvontaan, joka myös arvotaan 2.1.2019 kaikkien 1.10.–31.12.2018 välisenä aikana kysymyksiin vastanneiden kesken.

 

Kerro mielipiteesi sydän.fi -palvelusta

Säännöt

Arvonnan järjestää Suomen Sydänliitto ry. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka kyselylomakkeella jättävät yhteystietonsa arvontaa varten. Järjestävän tahon työntekijät eivät voi osallistua arvontaan. Arvonta järjestetään kuukausittain. Syksyn 2018 kuukausiarvonnat suoritetaan 1.11. ja 3.12. sekä kevään 2019 arvonnat 2.1., 1.2. ja 1.3.  Kuukauden arvottava palkinto ilmoitetaan tällä sivustolla. Lisäksi kaikkien syksyllä 2018 osallistuneiden kesken arvotaan 2.1.2019 kylpylälahjakortti Holiday Club -kylpylään (arvo n. 140 €) ja kaikkien keväällä 2019 osallistuneiden kesken arvotaan vastaava kylpylälahjakortti Holiday Club -kylpylään 1.3.2019.  Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa, voidaan arvonta suorittaa uudestaan. Osallistuja vastaa itse kaikista muista kuluista, jotka aiheutuvat palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Osallistujien henkilötietoja käsitellään voimassaolevan henkilötietolain mukaisesti. Yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvässä yhteydenotossa eikä niitä tallenneta myöhempää yhteydenottoa varten ilman osallistujan antamaa lupaa.

Kaikki osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

Tietosuojaseloste