Sydänliiton hyvinvoinnin ja sydänterveyden verkkopalvelu

Auta kuukausilahjoittajana

Joka tunti 10 suomalaista saa sydäninfarktin. Sydänsairaus elinikäinen kumppani, joka vaikuttaa arjessa jaksamiseen koko loppuelämän ajan. On tärkeää, että kukaan ei jää sydänsairautensa kanssa yksin. Aloita Sydänliiton kuukausilahjoittajana ja olet mukana työssä, jolla on merkitystä meille kaikille.

 

Lahjoitat 10 euroa kuukaudessa. Lahjoitus tapahtuu automaattisesti joka kuun 2. päivä. Voit milloin tahansa lopettaa kuukausilahjoittamisen lähettämällä viestin SYDÄNKK SULJE numeroon 16499. Lopetusviesti on maksuton.

Varainhankinnan tuotoilla saavutettuja tuloksia mm:

  • Ihmisten tietoisuus sydänsairauksista ja niihin vaikuttavista tekijöistä on kasvanut.
  • Sairastuneet, heidän läheisensä ovat saaneet omasta sairaudestaan oikeaa tietoa. Sydän.fi palvelu tavoittaa yli miljoonan suomalaista vuodessa. Asiantuntijamme vastasivat henkilökohtaisesti tuhansille kuluttajille heidän terveys/sairauskysymyksiin.
  • Vuodessa tavoitetaan mittausten kautta yli 40 000 ihmistä joista yli puolella havaittiin korkeat riskitekijät ja he saavat neuvontaa ja ohjausta näiden pienentämiseksi ja siten pienennettään heidän riskiä sairastua.
  • Sydänyhteisön säännölliseen liikuntaan osallistuvia on noin 10 000.

Jos haluat liittyä kuukausilahjoittajaksi ja maksaa kuukausilajoituksesi e-laskulla tai suoramaksulla käy täyttämässä lomake.

Sydänliitto käyttää saadun tuoton rahankeräysluvan mukaisesti esimerkiksi perustehtävänsä mukaiseen vapaaehtoistoimintaan,  riskiryhmässä olevien ja koko väestön sydänterveyden edistämiseen ja sydänsairauksien ehkäisyyn tähtäävään toimintaan sekä sairastuneiden hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen.

S
Rytmihäiriöt
Lue artikkeli
S
Sepelvaltimotauti
Lue artikkeli
S
Rytmihäiriöt
Lue artikkeli

 

Rahankeräyslupa

Rahankeräyksen toimeenpanon lupanumero RA/2018/876 on voimassa 1.1.2019-31.12.2019 koko Suomessa lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Ahvenanmaalla Sydänliiton rahankeräyslupanumero ÅLR 2018//9414 on voimassa 1.1.-31.12.2019.

Sydänliiton Sydän tekee hyvää -arpajaiset  järjestetään Poliisihallituksen myöntämällä luvalla RA/2018/578. Lupa on voimassa 13.8.2018-31.1.2019.

Sydäntyölle tehdyt lahjoitukset ohjataan sydänterveyden edistämiseen, sairastuneiden tukemiseen sekä hoidon ja kuntouksen parantamiseen. Tutustu tarkemmin Sydänliiton varainhankintaan.