Sydänliiton hyvinvoinnin ja sydänterveyden verkkopalvelu

Sydänliitto auttaa jo sairastuneita ja tekee ennaltaehkäisevää sydäntyötä, jotta mahdollisimman harva joutuisi tulevaisuudessa kokemaan sydäntapahtuman. Elintapoihin vaikuttamalla olisi mahdollista ennaltaehkäistä jopa 80 % sydäntapahtumista.

Auta kuukausilahjoittajana

Joka tunti 10 suomalaista saa sydäninfarktin. Sydänsairaus elinikäinen kumppani, joka vaikuttaa arjessa jaksamiseen koko loppuelämän ajan. On tärkeää, että kukaan ei jää sydänsairautensa kanssa yksin. Aloita Sydänliiton kuukausilahjoittajana ja olet mukana työssä, jolla on merkitystä meille kaikille.

Liity kuukausilahjoittajaksi

Sydän- ja verisuonitaudit ovat edelleen yleisin kuolinsyy Suomessa. Usein sydänsairaus koskettaa oman tai läheisen sairauden kautta lähes jokaista meistä.Lahjoittamalla tuet tärkeää sydäntyötä, jolla edistetään sydänterveyttä ja tuetaan jo sairastuneita kuntoutumisessa.

Tee kertalahjoitus

Kertalahjoituksen voit tehdä tekstiviestillä, tilisiirtona tai soittamalla lahjoituspuhelimeen.
Verkkomaksutapoina toimivat mobiilimaksu, luotto- ja maksukortit sekä verkkopankit.

Osallistu mukaan ja auta sydäntyössä!

Tee lahjoitus

Testamenttilahjoitus

Tekemällä testamentin voit huolehtia sinulle tärkeistä ihmisistä ja asioista myös poismenosi jälkeen. Testamentilla voit määrätä osan omaisuudesta tai esimerkiksi arvoesineen testamentattavaksi yleishyödylliselle yhdistykselle, jonka toiminta on sinulle tärkeää.

Suomen Sydänliitto ry tekee työtä suomalaisten sydänterveyden edistämiseksi ja sairastuneiden tukemiseksi. Testamenttilahjoituksella tuet tätä toimintaa.

Ota yhteyttä

Onko itselläsi tai ystävälläsi tulossa pian syntymäpäivä tai muu merkkipäivä? Tai haluatko muistaa edesmennyttä läheistä? Kukkakimppujen ja adressien sijaan voit kerätä varoja sydäntyön hyväksi.

Perusta oma verkkokeräys

Oma keräys on kuin sähköinen keräyslipas, jolla voit kerätä varoja sinulle tärkeään asiaan. Jaat helposti tiedon keräyksestä ystävillesi ja läheisillesi esimerkiksi sosiaalisen median kautta tai sähköpostilla.

Kun sinulla on merkkipäivä tai haluat muistaa läheistäsi, kerää varoja sydäntyön hyväksi. Keräysten tuotto käytetään sydänterveyden edistämiseen ja sairastuneiden tukemiseen.

Aloita Oma sydän -keräys

Tee Facebook-keräys Sydänliiton hyväksi

Lahjoittaminen Sydänliitolle on nyt mahdollista myös Facebookissa. Jos haluat juhlistaa syntymäpäivääsi tai muuta juhlapäivää, perusta sen kunniaksi keräys. Aloittaminen on helppoa, sillä Facebook antaa keräyksen perustamiseen selkeät ohjeet. Lahjoitukset Facebook ohjaa lyhentämättöminä Sydänliitolle ja kerätyt varat käytetään sydänterveyden edistämiseen.

Perusta keräys

Ota yhteyttä keräykseesi liittyen!

Merkkipäiväkeräys

Onko sinulla tai läheiselläsi tulossa merkkipäivä? Paljon onnea!

Toteuta juhlapäivänäsi merkkipäiväkeräys ja voit pyytää onnittelijoita osoittamaan merkkipäivämuistamiset sydäntyön hyväksi toteutettavaan keräykseen. Lahjoitukset käytetään sydänterveyden edistämiseen sekä sairastuneiden hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen.

Ota yhteyttä

Muistokeräys

Muistokeräys on kaunis tapa kunnioittaa edesmenneen läheisen muistoa ja lahjoittaa keräyksen tuotto kohteeseen, joka on ollut läheiselle tärkeä.

Sydäntyölle tehdyn muistokeräyksen tuotto käytetään sydänterveyden edistämiseen sekä sairastuneiden hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen.

Ota yhteyttä

Jokaisella sydämellä on tarinansa

S
Sepelvaltimotauti
Lue artikkeli
S
Sepelvaltimotauti
Lue artikkeli
S
Sepelvaltimotauti
Lue artikkeli

Ajankohtaiset kampanjat

Olemme mukana Naisten Kympillä!

Sydänliitto on tänä vuonna Naisten Kympin yhteistyökumppani ja yksi päähyväntekeväisyyskohteista.

Ilmoittaudu nyt kevään Naisten Kympille ja perusta samalla Oma sydän -verkkokeräys. Kokoa tsemppijoukkosi, ja pyydä  heitä lahjoittamaan keräykseen esimerkiksi euro per juostu tai kävelty treenikilometri. Sydänliitto on menossa mukana myös omalla ohjelmateltalla Naisten Kympin tapahtuma-alueella lauantaina 25.5.2019. Tule mukaan!

Tee hyvistä tavoitteista totta!

Tule Sydänliiton avuksi Naisten Kympin tavarasäilytykseen!

Sydänliitto on Naisten Kympin yhteistyökumppani ja meillä on vastuulla huolehtia tapahtuman tavarasäilytyksestä lauantaina 25.5. klo 10-17. Etsimme nyt vapaaehtoisia huolehtimaan siitä kanssamme. Vapaaehtoistehtävän kesto on enintään 7 tuntia. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Hiiopin kautta.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Sydänliiton arpajaiset ovat päättyneet!

Kiitos, kun osallistuit arpajaisiin. Arpajaisten tuotto käytetään sydänsairauksien ennaltaehkäisyyn ja sairastuneiden tukemiseen. Arpajaisten voittojen lunastusaika on päättynyt. Viimeiset voitot postitetaan voittajille huhtikuun aikana.

Tänä vuonna löytyi voittaja myös arpajaisten pääpalkinnolle: Volkswagen Polo -henkilöauto lähti Ristijärvelle. Paljon onnea voittajalle!

Lue lisää

 

Tee hyvää Sydänviikolla ja tue paikallisyhdistystä!

Sydänpiirit ja sydänyhdistykset tekevät monipuolista työtä sydänsairauksien ehkäisemiseksi ympäri Suomea.  Sydänyhteisö kerää valtakunnallisella sydänterveyden teemaviikolla 5.-12.5.2019 varoja sydänterveyden edistämiseen ja sairastuneiden tukemiseen. Terveysmittaukset, yleisöluennot sydänterveydestä sekä vertaistukitoiminta ovat esimerkkejä sydänyhteisön toiminnasta ja sydänterveyteen vaikuttamisesta.

Osallistu sydänkeräykseen

Kiitos avustasi! Osallistumalla  keräykseen vaikutat meidän kaikkien suomalaisten sydänterveyteen, ja autat heitä, joita sydänsairaus koskettaa joka päivä.

Tiistai 3.12. on hyvän päivä!

Kuka vain, mitä vain, kenelle vain – mutta tiistaina.

#TekojenTiistai eli kansainvälisesti #GivingTuesday on teemapäivä, jolloin pienten tai suurten tekojen kautta voi tehdä hyvää. Yhdysvalloista liikkeelle lähtenyt kampanja saapuu Suomeen Black Friday -viikonlopun jälkeisenä tiistaina. Kampanjan tavoitteena on kohdistaa huomio yhteisöön ja hyvän mielen levittämiseen tekojen kautta. Tekojen tiistaita vietetään 3.12.2019

Pienistä teoista ja lahjotuksista kasvaa suuria, kun teemme ne yhdessä. Sydänliitto on mukana. Osallistu sinäkin!

Lue lisää hyvistä teoista

Haluatko edistää sydänterveyttä? Tule Sydänliiton lahjoittajaksi.

Lähetä yhteystietosi lomakkeella ja liityt lahjoittajarekisteriimme. Lahjoittajana saat meiltä tietoa Sydänliiton toiminnasta ja ajankohtaisista kampanjoista.

Kiitos, haluan lisätietoa Sydänliiton toiminnasta ja kampanjoista.
  • Tietosuojaseloste

Kiitos, kun olet mukana. Olet tärkeä sydäntyön edistäjä.

 

Voit milloin tahansa pyytää Sydänliiton asiakaspalvelusta tietojesi tarkistamista, korjaamista tai poistamista. Tutustu Sydänliiton tietosuojaselosteeseen.

Rahankeräyslupa

Rahankeräyksen toimeenpanon lupanumero RA/2018/876 on voimassa 1.1.2019-31.12.2019 koko Suomessa lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Ahvenanmaalla Sydänliiton rahankeräyslupanumero ÅLR 2018//9414 on voimassa 1.1.-31.12.2019.

Sydänliiton Sydän tekee hyvää -arpajaiset  järjestetään Poliisihallituksen myöntämällä luvalla RA/2018/578. Lupa on voimassa 13.8.2018-31.1.2019.

Sydäntyölle tehdyt lahjoitukset ohjataan sydänterveyden edistämiseen, sairastuneiden tukemiseen sekä hoidon ja kuntouksen parantamiseen. Tutustu tarkemmin Sydänliiton varainhankintaan.