Sydänliiton hyvinvoinnin ja sydänterveyden verkkopalvelu

Elintapoihin vaikuttamalla olisi mahdollista ennaltaehkäistä jopa 80 % sydäntapahtumista. Sydänliitto auttaa jo sairastuneita ja tekee ennaltaehkäisevää sydäntyötä, jotta mahdollisimman harva joutuisi tulevaisuudessa kokemaan sydäntapahtuman. Tule mukaan!

TULOSSA MAAILMAN ELVYTYSPÄIVÄ 16.10.

Kuvittele Suomi, jossa kaikki osaisivat elvyttää.  Meidän tavoitteenamme on edistää elvytystaitoja kansallisesti sekä hankkia yhdistyksillemme koulutusdefibrillaattorit, jotta voimme jatkossa opastaa sydäniskurin käyttöä ympäri Suomen. Osallistu Facebook-keräykseen tai lähetä tekstiviesti SYDÄN20 numeroon 16499 (lahjoitat 20€).

Lahjoita Facebookissa

Haasta kaverit mukaan auttamaan. Tekin voitte olla sydänsankareita!
Kiitos avustasi ❤

SYDÄNLIITON ARPAJAISET KÄYNNISSÄ 31.1.2020 ASTI

Arpajaisiin voit osallistua  lähettämällä tekstiviestin SYDÄNARPA numeroon 16499, ostamalla arpoja netissä sydan.fi/arpa tai lunastamalla kotiin tulleet paperiarvat,. Arpajaisissa on 55 000 mahdollisuutta voittaa. Arpojen myynti alkaa 12.8.2019.

Arpajaisten tuotto käytetään sydänsairauksien ennaltaehkäisyyn ja sairastuneiden tukemiseen.

Lue lisää arpajaisista

 

AUTA KUUKAUSILAHJOITTAJANA

Sydänsairaus elinikäinen kumppani, joka vaikuttaa arjessa jaksamiseen koko loppuelämän ajan. Joka tunti 10 suomalaista saa sydäninfarktin. On tärkeää, että kukaan ei jää sydänsairautensa kanssa yksin. Kuukausilahjoittajana olet mukana työssä, jolla on merkitystä meille kaikille.

Liity kuukausilahjoittajaksi

Sydän- ja verisuonitaudit ovat edelleen yleisin kuolinsyy Suomessa. Usein sydänsairaus koskettaa oman tai läheisen sairauden kautta lähes jokaista meistä. Lahjoittamalla tuet tärkeää sydäntyötä, jolla edistetään sydänterveyttä ja tuetaan jo sairastuneita kuntoutumisessa.

Tee kertalahjoitus

Kertalahjoituksen voit tehdä tekstiviestillä, tilisiirtona tai soittamalla lahjoituspuhelimeen. Verkkomaksutapoina toimivat mobiilimaksu, luotto- ja maksukortit sekä verkkopankit.

Valitse oma tapasi auttaa sydäntyössä! Tekemällä lahjoituksen vaikutat siihen, että tulevaisuudessa mahdollisimman harva sairastuu sydänsairauksiin ja jo sairastuneet saavat tarvitseemansa apua kuntoutumisessa.

Tee lahjoitus

Testamenttilahjoitus

Tekemällä testamentin voit huolehtia sinulle tärkeistä ihmisistä ja asioista myös poismenosi jälkeen. Testamentilla voit määrätä osan omaisuudesta tai esimerkiksi arvoesineen testamentattavaksi yleishyödylliselle yhdistykselle, jonka toiminta on sinulle tärkeää.

Ota yhteyttä

Onko itselläsi tai ystävälläsi tulossa pian syntymäpäivä tai muu merkkipäivä? Tai haluatko muistaa edesmennyttä läheistä? Kukkakimppujen ja adressien sijaan voit kerätä varoja asialle, joka on tärkeä sinulle ja läheisellesi. 

Perusta oma verkkokeräys

Kun sinulla on merkkipäivä tai haluat muistaa läheistäsi, kerää varoja sydäntyön hyväksi.

Oma keräys on kuin sähköinen keräyslipas, jolla voit kerätä varoja sinulle tärkeään asiaan. Jaat helposti tiedon keräyksestä ystävillesi ja läheisillesi esimerkiksi sosiaalisen median kautta tai sähköpostilla.

Keräysten tuotto käytetään sydänterveyden edistämiseen ja sairastuneiden tukemiseen.

Aloita Oma sydän -keräys

Tee Facebook-keräys Sydänliiton hyväksi

Lahjoittaminen Sydänliitolle on mahdollista myös Facebookissa. Jos haluat juhlistaa syntymäpäivääsi tai muuta juhlapäivää, perusta sen kunniaksi keräys. Aloittaminen on helppoa, sillä Facebook antaa keräyksen perustamiseen selkeät ohjeet. Lahjoitukset Facebook ohjaa lyhentämättöminä Sydänliitolle ja kerätyt varat käytetään sydänterveyden edistämiseen.

Perusta keräys

Ota yhteyttä ja kysy lisää keräyksistä!

Merkkipäiväkeräys

Onko sinulla tai läheiselläsi tulossa merkkipäivä? Paljon onnea!

Toteuta juhlapäivänäsi merkkipäiväkeräys ja voit pyytää onnittelijoita osoittamaan merkkipäivämuistamiset sydäntyön hyväksi toteutettavaan keräykseen. Lahjoitukset käytetään sydänterveyden edistämiseen sekä sairastuneiden hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen.

Ota yhteyttä

Muistokeräys

Muistokeräys on kaunis tapa kunnioittaa edesmenneen läheisen muistoa ja lahjoittaa keräyksen tuotto kohteeseen, joka on ollut läheiselle tärkeä.

Sydäntyölle tehdyn muistokeräyksen tuotto käytetään sydänterveyden edistämiseen sekä sairastuneiden hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen.

Ota yhteyttä

Jokaisella sydämellä on tarinansa

S
Sepelvaltimotauti
Lue artikkeli
S
Sepelvaltimotauti
Lue artikkeli
S
Sepelvaltimotauti
Lue artikkeli

Ajankohtaiset kampanjat

Tiistai 3.12. on hyvän päivä!

Kuka vain, mitä vain, kenelle vain – mutta tiistaina.

#TekojenTiistai eli kansainvälisesti #GivingTuesday on teemapäivä, jolloin pienten tai suurten tekojen kautta voi tehdä hyvää. Yhdysvalloista liikkeelle lähtenyt kampanja saapuu Suomeen Black Friday -viikonlopun jälkeisenä tiistaina. Kampanjan tavoitteena on kohdistaa huomio yhteisöön ja hyvän mielen levittämiseen tekojen kautta. Tekojen tiistaita vietetään 3.12.2019

Pienistä teoista ja lahjotuksista kasvaa suuria, kun teemme ne yhdessä. Sydänliitto on mukana. Osallistu sinäkin!

Lue lisää hyvistä teoista

Olemme mukana Naisten Kympillä 2020!

Sydänliitto on Naisten Kympin yhteistyökumppani ja yksi päähyväntekeväisyyskohteista myös vuonna 2020.

Kun ilmoittaudut mukaan kevään Naisten Kympille, perusta samalla Oma sydän -verkkokeräys ja kerää juoksemalla varoja sydänterveyden edistämiseen. Kokoa oma tsemppijoukkosi, ja pyydä heitä lahjoittamaan keräykseesi esimerkiksi euro per juostu tai kävelty treenikilometri.

Sydänliitto on menossa mukana myös omalla ohjelmateltalla Naisten Kympin tapahtuma-alueella. Nähdään!

Tee hyvistä tavoitteista totta!

Haluatko edistää sydänterveyttä? Tule Sydänliiton lahjoittajaksi.

Lähetä yhteystietosi lomakkeella ja liityt lahjoittajarekisteriimme. Lahjoittajana saat meiltä tietoa Sydänliiton toiminnasta ja ajankohtaisista kampanjoista.

Kiitos, haluan lisätietoa Sydänliiton toiminnasta ja kampanjoista.
  • Tietosuojaseloste

Kiitos, kun olet mukana. Olet tärkeä sydäntyön edistäjä.

 

Voit milloin tahansa pyytää Sydänliiton asiakaspalvelusta tietojesi tarkistamista, korjaamista tai poistamista. Tutustu Sydänliiton tietosuojaselosteeseen.

Rahankeräyslupa

Rahankeräyksen toimeenpanon lupanumero RA/2018/876 on voimassa 1.1.2019-31.12.2019 koko Suomessa lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Ahvenanmaalla Sydänliiton rahankeräyslupanumero ÅLR 2018//9414 on voimassa 1.1.-31.12.2019.

Sydänliiton Sydän tekee hyvää -arpajaiset  järjestetään Poliisihallituksen myöntämällä luvalla RA/2018/578. Lupa on voimassa 13.8.2018-31.1.2019.

Sydäntyölle tehdyt lahjoitukset ohjataan sydänterveyden edistämiseen, sairastuneiden tukemiseen sekä hoidon ja kuntouksen parantamiseen. Tutustu tarkemmin Sydänliiton varainhankintaan.