Hyppää sisältöön

Sydän-arpajaiset 2021-2022

Sydänliiton Sydän-arpajaiset!

 

 

Tutustu arpajaisten palkintoihin täällä: Voittoluettelo

Paperisten arpojen voiton voit lunastaa täällä: Voiton lunastus

Voit ostaa mobiiliarpoja osoitteesta sydan.fi/arpa

Tekstiviestiarvan voit ostaa lähettämällä tekstiviestin SYDÄNARPA numeroon 16499. Yhden tekstiviestin hinta on 6 euroa ja saat heti tiedon voititko.

Jätimme osasta arpajaislähetyksiämme lunastamattomien arpoja palautuskuoren pois lähetyksestä. Arpoja ei tässä tapauksessa tarvitse palauttaa meille.

 

 

Arpajaisten käytännön järjestäjä ja toimeenpanija: Suomen Sydänliitto ry. Arpajaisten tuotto käytetään Sydänterveyden edistämiseen, sairastuneiden tukemiseen ja kuntoutuksen parantamiseen. Yhden arvan hinta on 6 euroa. Arpajaisiin voi osallistua lunastamalla paperiset arvat, ostamalla arvan tekstiviestillä lähettämällä viestin SYDÄNARPA numeroon 16499, viestin hinta 6€, saat paluuviestissä tiedon voititko ja ohjeet mahdollisen voiton lunastamiseen tai ostamalla mobiiliarvan verkkosivuilta www.sydan.fi/arpa, ohjeet mobiiliarvassa mahdollisesti voittamasi palkinnon lunastukseen saat voiton yhteydessä.

Arpajaiset toteutetaan Poliisihallituksen myöntämällä luvalla RA/2021/899. Luvan voimassaoloaika ja arpojen myyntiaika 23.8.2021-31.1.2022 koko maassa Ahvenanmaata lukuunottamatta. Koneellinen arvonta on suoritettu kaikkien myynnissä olevien arpojen kesken. Helsingin poliisilaitoksen edustaja on valvonut voittojen määrän ja sekoituksen Edita Prima oy:n tiloissa. Arpoja on myynnissä yhteensä 375 000kpl. Arpojen myhntihinta on yhteensä 2 250 000 euroa ja voittojen yhteenlaskettu arvo on 793 911,00 euroa.

 

Jos sinulla on kysyttävää arpajaisiin tai voittamaasi palkintoon liittyen, olethan yhteydessä: arpa(at)sydanliitto.fi

 

Tuntuu mahtavalta!

Sydänliiton edellisten arpajaisten pääpalkinnon, Volkswagenin voittaja Juhani hihkaisee, kun häneltä kysytään voiton jälkeisiä tunnelmia. Seinäjokelaiselle Juhanille voitto tuli täytenä yllätyksenä: – Aiemmin on joitain pieniä voittoja tullut arpajaisista ja sen sellaisista, mutta ei mitään näin suurta, hän kertoo.

– Menevän värinen auto! Hän naurahtaa auton punaisesta väristä. Auton käyttötarkoitus on vielä mietinnässä, mutta Juhani vakuuttaa sille löytyvän käyttöä – jos ei itseltä niin lahjoittamalla sen eteenpäin esimerkiksi miniälle tai muulle sitä tarvitsevalle läheiselle.

Juhani onkin konkari hyväntekeväisyyden tiimoilta. Hän on osallistunut monella tapaa hyväntekeväisyyteen tukemalla erilaisten järjestöjen toimintaa ja mm. lahjoittamalla yrityksensä kautta 250 pehmolelua lastensairaalaan. Vaikka hyväntekeväisyyttä tekeekin omasta tahdostaan sekä auttaakseen itselleen merkityksellisiä asioita edistymään ja kehittymään, on se ihanaa myös itse välillä voittaa jotakin, Juhani pohtii. – Tässä saatiin jotakin konkreettista takaisin – ikään kuin tehdystä hyvästä työstä. Se tuntuu tietenkin hyvältä.

Sydänliiton tukijaksi Juhani ryhtyi erityisesti vuonna 2011, jolloin omakohtainen kokemus sydänsairaudesta vahvisti yhteyttä Suomen Sydänliittoon. Nyt eläke-elämää viettävä Juhani pohtii Sydänliiton jäseneksi liittymistä: – Kollegan kivat kertomukset jäsentoiminnasta, muun muassa yhdistyksen yhteisestä lomareissusta Viroon, sai minutkin kiinnostumaan. Jäsenenä saisi vertaistuen lisäksi mukavaa tekemistä – eläkkeellä kun on enemmän aikaa sellaiselle, Juhani miettii.

Päävoittoa juhlittiin oikein kunnolla: – Kyllähän siinä kakkukahvien ja leivoskahvitteluiden lisäksi shampanjapullo kopsautettiin – jää kyllä ehdottomasti muistoihin tämä hetki! Juhani iloitsee.

Sydänliitto toivottaa vielä kerran Juhanille onnea ja kiittää osallistumisesta arpajaisiin.

 

 

 

Sydänliiton arpajaisten tuotto käytetään sydänterveyden edistämiseen ja sairastuneiden tukemiseen sekä hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen. Arpajaiset toteutetaan Poliisihallituksen myöntämällä luvalla RA/2021/899. Luvan voimassaoloaika ja arpojen myyntiaika on 23.8.2021 – 31.1.2022. Lupa on voimassa koko maassa Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Haku

Löytynyt 0 tulokset