Hyppää sisältöön

Sydän tekee hyvää -arpajaiset

Osallistu Sydänliiton Sydän tekee hyvää -arpajaisiin!

Arpoja on myynnissä 17.8.2020-31.1.2021

Voit ostaa nettiarpoja täältä: sydan.fi/arpa

tai lähettää tekstiviestin SYDÄNARPA numeroon 16499.
Saat heti tietää voititko! Yhden arvan hinta on 6 euroa.

Arpajaisissa on 55 000 mahdollisuutta voittaa!
Tutustu arpajaisten palkintoihin voittoluettelossa

Paperisten arpojen voiton lunastus löytyy täältä: http://sydan.fi/lunasta
Voit lunastaa voittosi 31.3.2021 saakka.

Ajankohtaista marraskuu 2020:
Arpajaistemme palkintojen toimituksessa on tällä hetkellä ruuhkaa, ja palkinnon toimitus saattaa viivästyä. Yritämme mahdollisimman pian saada toimitusruuhkan purettua. Pahoittelut viiveestä.

Jos sinulla on kysyttävää arpajaisiin tai voittamaasi palkintoon liittyen, olethan yhteydessä: arpa(at)sydanliitto.fi

Tuntuu mahtavalta!

Sydänliiton edellisten arpajaisten pääpalkinnon, Volkswagenin voittaja Juhani hihkaisee, kun häneltä kysytään voiton jälkeisiä tunnelmia. Seinäjokelaiselle Juhanille voitto tuli täytenä yllätyksenä: – Aiemmin on joitain pieniä voittoja tullut arpajaisista ja sen sellaisista, mutta ei mitään näin suurta, hän kertoo.

– Menevän värinen auto! Hän naurahtaa auton punaisesta väristä. Auton käyttötarkoitus on vielä mietinnässä, mutta Juhani vakuuttaa sille löytyvän käyttöä – jos ei itseltä niin lahjoittamalla sen eteenpäin esimerkiksi miniälle tai muulle sitä tarvitsevalle läheiselle.

Juhani onkin konkari hyväntekeväisyyden tiimoilta. Hän on osallistunut monella tapaa hyväntekeväisyyteen tukemalla erilaisten järjestöjen toimintaa ja mm. lahjoittamalla yrityksensä kautta 250 pehmolelua lastensairaalaan. Vaikka hyväntekeväisyyttä tekeekin omasta tahdostaan sekä auttaakseen itselleen merkityksellisiä asioita edistymään ja kehittymään, on se ihanaa myös itse välillä voittaa jotakin, Juhani pohtii. – Tässä saatiin jotakin konkreettista takaisin – ikään kuin tehdystä hyvästä työstä. Se tuntuu tietenkin hyvältä.

Sydänliiton tukijaksi Juhani ryhtyi erityisesti vuonna 2011, jolloin omakohtainen kokemus sydänsairaudesta vahvisti yhteyttä Suomen Sydänliittoon. Nyt eläke-elämää viettävä Juhani pohtii Sydänliiton jäseneksi liittymistä: – Kollegan kivat kertomukset jäsentoiminnasta, muun muassa yhdistyksen yhteisestä lomareissusta Viroon, sai minutkin kiinnostumaan. Jäsenenä saisi vertaistuen lisäksi mukavaa tekemistä – eläkkeellä kun on enemmän aikaa sellaiselle, Juhani miettii.

Päävoittoa juhlittiin oikein kunnolla: – Kyllähän siinä kakkukahvien ja leivoskahvitteluiden lisäksi shampanjapullo kopsautettiin – jää kyllä ehdottomasti muistoihin tämä hetki! Juhani iloitsee.

Sydänliitto toivottaa vielä kerran Juhanille onnea ja kiittää osallistumisesta arpajaisiin.

 

 

 

Sydänliiton arpajaisten tuotto käytetään sydänterveyden edistämiseen ja sairastuneiden tukemiseen sekä hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen. Arpajaiset toteutetaan Poliisihallituksen myöntämällä luvalla RA/2020/885. Luvan voimassaoloaika ja arpojen myyntiaika on 17.8.2020 – 31.1.2021. Lupa on voimassa koko maassa Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Haku

Löytynyt 0 tulokset