Siirry sisältöön

Sydän2020 virtuaalimessut 25.9.-4.10.2020

Koe ennennäkemätön messukokemus suoraan kotisohvaltasi. Katso maan huippuluennoitsijoiden sydänsairauksiin ja niiden hoitoon liittyviä luentoja ja Kaj Kunnaksen juontamaa lähetystä, osallistu keskusteluihin, vieraile messuosastoilla. Osallistuminen on helppoa, ei erillisten ohjelmien latausta.

 

Suorat lähetykset näkyvät verkossa perjantaina 25.9. klo 15-17 ja lauantaina 26.9. klo 13-16. Messut ovat auki 4.10. saakka, jolloin kaikissa messusisällöissä pääsee vierailemaan, mutta ilman vuorovaikutteisuutta.

Ohjelma

  • Uutta Sydänpotilaan hoitokäytännöissä. Sydänpotilaan hoito on ottanut viimeisen 10 vuoden suuren harppauksen. Teknologia kehittyy ja sen tuomat mahdollisuudet lisääntyvät. HUS:n sydän ja keuhkokeskuksen johtaja Antti Vento valottaa, mitä uutta on sydänpotilaan hoitokäytännöissä.
  • Sydäntutkimussäätiön juhlaluento: Perintötekijöiden merkitys sydänsairauksien kehittymisessä ja hoidossa. Nykyään tunnistetaan perinnöllisyyden vaikutukset sydänsairauksien kehittymisessä ja ne osataan ottaa myös ottaa entistä paremmin huomioon sydänsairauksien hoidossa. Tampreeen yliopiston professori Katriina Aalto-Setälä kertoo miten meidän kaikkien perimä on ratkaisevassa roolissa, kun hoidetaan sydänsairauksia.
  • Pilleriä poskeen. Ovatko kaikki sydänlääkkeet tarpeellisia? Usein sydänsairautta hoidetaan samanaikaisesti monella eri lääkkeellä. HUS:n kardiologi Markku Pentikäinen kertoo, mitkä sydänlääkkeet ovat aivan ehdottomia
  • Vertaistuellinen paneeli: Kun sydän sairastuu. Miltä tuntuu sairastua loppuiäksi sydänsairauteen? Miltä tuntuu kohdata oma rajallisuus? Miten kuoleman pelon jälkeen pääsee takaisin kiinni normaaliin elämään? Kaj Kunnaksen haastattelemana pelot, kokemukset ja selviytyminen muuttuvat sanoiksi. Osallistujina sydänsairauden kokeneita henkilöitä.
  • Selkoa ravitsemusmyytteihin. Iltapäivälehdissä vilisee toinen toistaan erikoisempia ruokavalioita. Mitä niiden taustalla on? Ovatko ne totta ja millä tasolla, selvittää Pötyä pöydässä kirjan kirjoittaja ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen.
  • Liiku sydämesi terveemmäksi. Monia sydänsairaita askarruttaa, miten sairasta sydäntä saa rasittaa ja missä vaiheessa? Urheilukardiologi Kirsi Korpi Tampereen sydänsairaalasta avaa muutamia tärkeimpiä pääkohtia sydänsairauden jälkeiseen liikuntaan.

Huippuluentoja, livelähetyksiä, mielenkiintoisia haastatteluja, keskusteluja virtuaalisissa kahvihuoneissa, messuosastoilla näytteilleasettajia, messutarjouksia ja paljon muuta. Koko shown isännöi valovoimainen Kaj Kunnas.

Messuilla esiintyy ONEVIOLIN

ONEVIOLIN on uusi taitelija, joka rikkoo rajoja eri musiikkilajien ja ennakkoluulojen välillä kansainvälisesti uudella konseptillaan – tekemällä cover-versioita globaaleista hittilauluista käyttämällä vain yhden viulun ääniä. Kaikki rummusta melodiaan luodaan kokonaan taiteilijan viululla.

ONEVIOLINin takana on Pekka Niemi, 26-vuotias suomalainen viulisti, hän on nuoruudestaan saakka esiintynyt kansainvälisesti. Vuonna 2019 hän esiintyi yhdessä Suomen suurimman bändin JVG: n kanssa Ruisrock- ja Blockfest-musiikkifestivaaleilla ja on jatkanut yhteistyötä bändin kanssa siitä lähtien.

Keväällä 2020 ONEVIOLIN otti osaa Talent Suomi-ohjelmaan ja pääsi finaaliin asti. Hänen esityksensä finaaleissa oli kooste suurimmista Suomalaisista hittikappaleista ja koostui henkeäsalpaavasta 1500:sta viulun ääniraidasta.

Miten osallistut

Tarvitset osallistumista varten vain tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä toimivan nettiyhteyden. Ilmoittaudu tapahtumaan, niin lähetämme osallistumislinkin ja ohjeet osallistumisesta sähköpostiisi viikkoa ennen tapahtuman alkua.

 

Ilmoittaudu

 

 

Yhteistyökumppanit

Haku

Löytyi 0 tulokset