Siirry sisältöön

 

Sydänviikkoa vietetään retkeillen 27.9.-4.10.2020

Sydänviikolle ajoittuu nyt myös 29.9. vietettävä Maailman sydänpäivä.

Sydänviikko kannustaa ihmisiä retkelle luontoon liikkumaan ja voimaan hyvin sydänterveyttä edistäen. Luontoon voi lähteä itsenäisesti tai vaikkapa oman perheen kanssa, pyörällä tai jalan. Mindfulness-vinkeillä voi johdattaa mielen lähelle luontoa ja löytää hetken rentoutumiseen.

Yhteistyössä:

 

Vinkkejä luonnossa liikkumiseen

Linturetki ja Porrasjumppa ovat mukavia esimerkkejä  kaikille soveltuvista tavoista havainnoida luontoa ja kerätä askelia. Luontoon voi lähteä itsenäisesti tai vaikkapa oman perheen kanssa, pyörällä tai jalan.

Hyvää tekevät luonnonantimet

Marjastus, sienestys tai muuten vain retkeily on mitä mainioin tapa lähteä luontoon, pitää hauskaa sekä nauttia ympäristöstämme pienellä tai isommalla porukalla. Aina mukavampaa hyvän syötävän kera.

Mars marjaan!

Pohjoisen superfoodit

5 hyvää syytä sienestää

Lue terveyshyödyistä

Sienestyksen lumoissa

Aarrejahdissa

Metsästä poimittavista satokauden herkuista voi loihtia maistuvia tarjottavia ruokapöytään Sydänmerkin resepteillä ja vinkeillä.

Maistuvat sienireseptit

Katso lisää

Herkullista puolukasta

Katso lisää

Retkieväät

Katso lisää

Olga Temosen sydämellisiä ajatuksia Sydänviikolla

Lue Olgan Sydänviikolle kirjoittama sydäntarina. Olga kertoo, miten hän huolehtii liiaksi laukkaavasta sydämestään luonnossa liikkuen vauhdikkaan arjen keskellä.

Olgan blogiin

Tule sydänyhteisön jäseneksi tai tue toimintaamme

Tule osaksi suurta yli 60 000 jäsenen sydänyhteisöämme. Liittymällä paikallisen sydänyhdistyksesi jäseneksi olet osa sekä valtakunnallista että paikallista yhteisöämme.

Jäsenenä kannatat ja edistät arvokasta sydäntyötä sekä nautit monista jäseneduista. Saat arvokasta tietoa ja ideoita päivittäiseen sydänterveyttä tukevaan elämään. Halutessasi voit lähteä aktiiviseksi sydänterveyden edistäjäksi omassa sydänyhdistyksessäsi.

Pieni jäsenmaksu antaa kaikille mahdollisuuden olla mukana toiminnassa.

Liity

Tee lahjoitus sydäntyölle. Saamillamme lahjoituksilla mahdollistamme avun monelle suomalaiselle. Tuemme sairastuneita sekä teemme työtä sen eteen, että yhä harvempi meistä sairastuisi.

Jokainen pienikin lahjoitus auttaa meitä tekemään Suomesta terveemmän elää. Edistämme valtakunnallista sydänterveyttä ja -turvallisuutta sekä olemme yhdistystemme paikallistoiminnan kautta lähellä jokaista sairastunutta.

Jokainen lahjoittaja on sydäntyön tekijä ja meille tärkeä. ❤️
Kiitos!

Lahjoita

Sydänviikon tapahtumat

Tapahtumakalenterista löydät sydänyhteisön sydänviikon erilaiset tapahtumat

Haku

Löytyi 0 tulokset