Hyppää sisältöön
Etusivu / Avoin työpaikka: Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä

Haemme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää opintovapaan sijaisuuteen, joka kestää syyskuun loppuun 2023 asti. Ideaali aloitus tehtävässä on kesäkuun alussa.

Työtehtäviin kuuluu sydänyhteisön yhdistyksien ja säätiöiden kirjanpito sekä tilipäätökset, myynti- ja ostoreskontra ja maksuliikenne. Lisäksi kirjanpitäjän vastuulle tulee kuulumaan apurahoihin liittyvät tehtävät, kuukausipalkkojen ja palkkioiden laskenta, matkalaskut, raportointi sekä neuvonta talousasioissa.

Toivomme sinulta asiakaslähtöisyyttä, itseohjautuvaa ja oma-aloitteista työotetta, erinomaisia IT-taitoja sekä halua työskennellä tuloksellisesti niin taloushallinnon rutiinien kuin asiantuntijatehtävien parissa, itsenäisesti ja osana liiton taloushallinnon asiantuntijatiimiä. Edellytämme kirjanpitäjältä tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta sekä vahvaa ja ammattitaitoista kokemusta vastaavista tehtävistä. Tilinpäätöskokemus, aikaisempi kokemus Netvisor-järjestelmästä sekä yhdistyksien tai säätiöiden taloushallinnosta, apurahoista, palkanlaskennasta sekä sijoitusomaisuuden kirjanpidollisesta käsittelystä antavat parhaat edellytykset onnistua ja menestyä kirjanpitäjän tehtävässä.

Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä Helsingin Oulunkylässä.

Jos sinulla on tehtävään liittyen kysyttävää, niin voit olla yhteydessä Eilakaislan seniorkonsultti Jaana Kesäläinen-Ruoholaan. Jaanan tavoitat parhaiten numerosta 030 6090513 torstaina 25.3. klo 14-15 ja tiistaina 30.3 klo 13-14.

Olisitko sinä meidän uusi kirjanpitäjä? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera heti, mutta kuitenkin viimeistään torstaina 8.4. mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat.

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi