Hyppää sisältöön
Etusivu / Avoin työpaikka: RAVITSEMUSASIANTUNTIJA

Me Sydänliitossa teemme työtä, jotta suomalaiset eläisivät pidempään terveinä ja että kukaan sydänsairastunut tai hänen läheisensä ei jäisi yksin sairauden kanssa. Monipuolisen sydänterveyttä edistävän toiminnan ja kampanjoinnin lisäksi tarjoamme sairastuneille mm. tietoa, tukea, kursseja, vertaistukea, liikuntaa ja virkistystoimintaa. Kohderyhmiämme ovat erityisesti lapsiperheet, henkilöt, joilla on sydänterveyden riskitekijä sekä sairastuneet ja heidän läheisensä.

Sydänmerkki on elintarvikepakkauksien merkki, joka kertoo, että kyseinen tuote on omassa tuoteryhmässään terveyden kannalta parempi valinta. Sydänmerkki-tuotteita on markkinoilla yli 2000 ja yritysasiakkaita yli 100. Sydänmerkki on EU:ssa rekisteröity ravitsemusväite ja se on ainoa symboli Suomessa, joka kertoo tuotteen ravitsemuksellisesta laadusta. Lisäksi Sydänmerkin voi löytää ruokapalveluista terveellisempien aterioiden merkintäjärjestelmänä. Sydänmerkki on Sydänliiton ja Diabetesliiton omistama merkkijärjestelmä, jota Sydänliitto hallinnoi.

Oletko näkemyksellinen ravitsemusasiantuntija, joka innostuu laaja-alaisesta työstä, asiakas- ja kuluttajaymmärryksestä sekä tiiviistä yhteistyöstä elintarviketeollisuuden ja kaupan kanssa?

Haemme joukkoomme

ASIANTUNTIJAA vastaamaan Sydänmerkistä.

Työssäsi

  • vastaat Sydänmerkki-tuotteiden asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä.
  • koordinoit Sydänmerkin kehittämistyötä ja hoidat sidosryhmäyhteistyötä Suomessa ja ulkomailla.
  • toimit Sydänmerkin ravitsemusasiantuntijana ja vastuullasi on merkkijärjestelmän ravitsemuskriteereiden kehittäminen.
  • osallistut Sydänliiton ravitsemusviestintään ja -kehittämistyöhön.

Edellytämme, että sinulla on ravitsemusasiantuntijaksi soveltuva korkeakoulututkinto (ETM, FM, MMM (ravitsemustiede) tai THM, TtM (ravitsemustiede tai laillistettu ravitsemusterapeutti)). Työtehtävässä eduksi on laaja-alainen tuntemus elintarvikkeista, ruoka- ja elintarvikesektorista sekä elintarvikkeisiin liittyvistä säädöksistä.

Arvostamme aktiivista työotetta – Sydänliiton ja Sydänmerkin tavoitteena on kehittää omaa toimintaansa jatkuvasti vastaamaan kuluttajien, asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeita. Pidät verkostoitumisesta ja yritysasiakkuuksien kehittämisestä. Pystyt koordinoimaan ja priorisoimaan samanaikaisia projekteja ja sinulla kokonaisuudet pysyvät hyvin hallussa. Työskentelet luontevasti omaa työtäsi johtaen sekä tykkäät työskennellä yhdessä muiden kanssa.

Tarjoamme merkityksellisen työn, jossa voit kehittää sekä itseäsi että toimintaamme. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Oulunkylässä, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja meillä on käytössä laajat etätyömahdollisuudet.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi.

Jos innostuit mahdollisuudesta ja tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetäthän hakemuksesi ja cv:si meille mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 12.4.2024. Aloitamme haastattelut sitä mukaa, kun saamme sopivia hakijoita (haastattelupäivät ovat 19.4 ja 25.4.). Työtehtävä sijoittuu vaativuusryhmään viisi (Sosiaalialan TES), jossa mediaanipalkka on Sydänliitossa 4200 €/kk. Valitun henkilön palkkaan vaikuttaa vaativuusryhmän lisäksi kokemus- ja osaamistausta.

Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian! Lähetäthän hakemuksesi hallintopäälliköllemme osoitteeseen:

katja.hohtari@sydanliitto.fi

Viestikenttään kirjoita ”Työhakemus Sydänmerkki-asiantuntija”.

Lisätietoja antaa Kati Kuisma (kehittämispäällikkö). Soittoajat 4.4. 10-11 ja 9.4. 12-13 numerossa 040 555 3180.

Lisätietoja Sydänliitosta löydät osoitteesta www.sydan.fi  ja Sydänmerkistä www.sydanmerkki.fi

 

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi