Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydän2020 / Sydän2020 Selkoa ravitsemusmyytteihin

Sydän2020 Selkoa ravitsemusmyytteihin

Sydän2020 virtuaalimessuilla 25.9.-4.10.2020 on tarjolla monipuolinen kattaus sydänterveyteen liittyviä luentoja. Tutustu Selkoa Ravitsemusmyytteihin - luentoon ja luennoitsijaan.

Julkaistu 13.8.2020
Päivitetty 22.10.2020
Kuva: Shutterstock

Selkoa ravitsemusmyytteihin

Reijo Laatikainen

Julkisuudessa vilisee toinen toistaan erikoisempia ruokavalioita. Vaihtoehtoisia faktoja tarjoillaan pilvin pimein erityisesti sosiaalisessa mediassa. Internetistä löytyy onneksi asiallistakin sisältöä, mutta valitettavan pirstaleina. Mitä niiden taustalla on? Ovatko ne totta ja millä tasolla, selvittää Pötyä pöydässä –älä usko kaikkea mitä ravinnosta sanotaan (2018) -kirjan kirjoittaja, ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen. Reijo käsittelee luennollaan yleisimpiä myyttejä, puijauksia sekä väärinkäsityksiä terveelliseen ruokavalioon liittyen.

Reijo Laatikainen on yrittäjä ja laillistettu ravitsemusterapeutti, THM ja MBA. Hän kirjoittaa tunnettua Pronutritionist-blogia sekä toimii ravitsemusterapeuttina pääkaupunkiseudulla. Suomessa Reijo on gurun maineessa oleva ravitsemusterapeutti ja hänen asiantuntija-artikkeleihinsa viitataan useissa muissa ravitsemusartikkeleissa. Hän on julkaissut useita kirjoja ravintoon liittyen kuten; Syö hyvin, voi paremmin (2017, yhdessä Timo Joensuun kanssa) ja Herkän vatsan valinnat (2015).

 

 

 

 

Tutustu lisää virtuaalimessuihin ja ilmoittaudu mukaan!

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi