Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydän2020 / Sydän2020 virtuaalimessujen luennot

Sydän2020 virtuaalimessujen luennot

Sydän2020 virtuaalimessuilla 25.9.-4.10.2020 on tarjolla monipuolinen kattaus sydänterveyteen liittyviä luentoja. Tutustu luentoihin ja luennoitsijoihin.

Julkaistu 23.6.2020
Päivitetty 22.10.2020

Vertaistuellinen paneeli: Kun sydän sairastuu

Miltä tuntuu sairastua loppuiäksi sydänsairauteen? Miltä tuntuu kohdata oma rajallisuus? Miten kuoleman pelon jälkeen pääsee takaisin kiinni normaaliin elämään? Kaj Kunnaksen haastattelemana pelot, kokemukset ja selviytyminen muuttuvat sanoiksi. Osallistujina sydänsairauden kokeneita henkilöitä.

Katso panelikeskustelu

 

Sydäntutkimussäätiö 50-vuotta

Sydäntutkimussäätiö on jo 50-vuotta ollut tärkein sydäntutkimuksen tukija ja merkittävin tieteellisen sydäntutkimuksen rahoittaja maassamme. Tätä arvokasta tutkimustyötä rahoitetaan testamentein ja lahjoituksin.

Eero Jokinen, professori HUS, kertoo säätiön historiasta ja tavoitteista. Säätiön tavoitteena on sydänsairauksien syiden selvitys, ennaltaehkäisy, hoidon kehittäminen sekä sairastuneiden elämänlaadun parantaminen. Sydänsairauksien diagnosoinnin ja hoidon kehitys on ollut nopeaa, mutta tutkittavaa on vielä paljon niin synnynnäisten vikojen kuin elintapoihinkin liittyvien sydänsairauksien hoidossa.

Katso puheenvuoro

 

Auta lähimmäistäsi – käytä sydäniskuria

Mari Blek-Vehkaluoto, kehittämispäällikkö Suomen Sydänliitto ry kertoo puheenvuorossaan elvytyksen tärkeydestä ja selventää sydäniskurin käyttöä elvytyksessä.

Katso luento

 

Taukojumppa

Sari Mikkola, fysioterapeutti Personal Fysio, ohjaa tämän n. 4 min taukojumpan. Liikkeet sopivat kaikille ja kaiken kuntoisille. Tule mukaan jumppaamaan!

Katso jumppa

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi