Siirry sisältöön

<

Tervetuloa mukaan liikkumaan luonnossa!

Sydänliitto käynnistää syksyllä 2020 valtakunnallisen luontoliikuntakampanjan. Koko Suomen luontoliikuntahaaste käynnistyy Sydänviikolla 27.9.-4.10.2020 ja se jatkuu vuoden 2020 loppuun asti.

Sydänyhteisö on mukana haasteessa. Tavoitteenamme on, että sydänyhdistykset jäsenineen liikkuvat luonnossa aktiivisesti koko syksyn 2020 ajan. Jotta liikkuminen olisi entistäkin innostavampaa, käynnistämme sydänyhdistyksille ja heidän jäsenilleen Sydänviikolla käynnistyvän leikkimielisen kilpailun, jossa aktiivisimmat sydänyhdistykset ja heidän jäsenensä saavat loistaa. Liikkumaan luonnossa voi toki lähteä ilman kisailuakin, mutta uskomme kisailun tuovan mukavaa ja kaivattua lisämaustetta syksyyn.

Näillä sivuilla tutustut eri luontoliikunnan muotoihin, poimit oman luontoliikuntapassisi sekä käyt kirjaamassa luontoliikuntaan käyttämäsi minuutit oman sydänyhdistyksesi ja itsesi hyväksi. Sivuilla näet myös viikottain päivittyvän tilanteen aktiivisimmista liikkujista ja sydänyhdistyksistä.

Aktiivisimmat liikkujat ja yhdistykset ja palkitaan. Palkintoina on mm. hotellilahjakortteja, Sydänmerkin upouusia keittokirjoja ja yllätyspalkintoja.

Lähde mukaan ja loista yhdessä oman sydänyhdistyksesi kanssa!

Luontoliikuntaminuuttien kirjaaminen

Kilpailu alkaa Sydänviikon ensimmäisenä päivänä sunnuntaina 27.9. ja päättyy 31.12.2020.

Ensimmäinen arvonta tapahtuu heti Sydänviikon jälkeen 5.10. Seuraavat arvontapäivät ovat 2.11., 1.12. ja 31.12.2020. Palkintojen voittajiin ollaan yhteydessä arvonnan jälkeisellä viikolla.

Osallistuaksesi arvontoihin kirjaa minuutit

  • viimeistään 4.10. ajalta  27.9.-4.10.
  • viimeistään  1.11. ajalta 5.10.-1.11.
  • viimeistään 30.11. ajalta 2.11.-30.11.
  • viimeistään 31.12. ajalta 1.12.-31.12.

Aloita tästä

Mukavia luontoliikuntahetkiä!

 

Miksi luontoliikuntaa?

Kaunis luontomme on mitä houkuttelevin ja monipuolisin ympäristö liikunnalle tarjoten lukuisia terveys- ja hyvinvointivaikutuksia. Luontoliikunta ei ole pelkästään vaikkapa lenkkeilyä, sauvakävelyä tai pyöräilyä, vaan siksi lasketaan kaikki hyötyliikunta vaikkapa marjastuksesta haravointiin. Tiesitkö, että luontoon voit perustaa helposti myös oman kuntosalin.

 

Lue lisää

 

Luontoliikuntapassi on apunasi

Luontoliikuntapassi toimii luontoliikuntapäiväkirjanasi. Kirjaa siihen luonnossa viettämäsi hetket ja minuutit kullekin viikolle ja pysyt ajan tasalla aktiivisuudestasi. Muista käydä myös kirjaamassa minuutit tälle sivulle ja nostat oman sydänyhdistyksesi aktiivisuuspisteitä kisassa. Varsinainen kilpailu käynnistyy Sydänviikolla ja kestää vuoden 2020 loppuun asti. Luontoliikuntapassi lähetetään kaikille jäsenille Sydän-lehden 3/2020 mukana, mutta voit tulostaa sen myös alta.

 

Lataa tulostettava luontoliikuntapassisi

Haku

Löytyi 0 tulokset