Hyppää sisältöön

Avoin työpaikka: Kuntoutuksen ja sairastuneen tuen asiantuntija

Sydänliitto on yhteistyössä Terveyskylän ja terveydenhuollon toimijoiden kanssa kehittänyt digitaalista ja ryhmämuotoista valmennusta hyödyntävän Tulppa-verkkovalmennuksen sepelvaltimotautiin sairastuneille. Haemme kokenutta terveydenhuollon ammattilaista, jonka ensimmäisenä tehtävänä on suunnitella ja testata verkossa toteutettava koulutusmalli, jonka tavoitteena on antaa Tulppa-ohjaajille valmiudet Tulppa-ryhmän ohjaamiseen verkossa.

Sydänliitto on kansanterveys- ja potilasjärjestö, jonka toiminnan painopisteet ovat sydänterveyden edistäminen, sairastuneiden tukeminen ja ihmisten voimavarojen vahvistaminen. Yksi lippulaivoistamme on kehittämämme Tulppa-kuntoutus, joka on terveyskeskusten toteuttamaa ryhmämuotoista kuntoutusta. Sen pohjalta Sydänliitto on yhteistyössä Terveyskylän ja terveydenhuollon toimijoiden kanssa kehittänyt digitaalista ja ryhmämuotoista valmennusta hyödyntävän Tulppa-verkkovalmennuksen sepelvaltimotautiin sairastuneille.

Haemme kokenutta terveydenhuollon ammattilaista vahvistamaan sairastuneen tuen tiimiä Sydänliitossa. Etsimämme tekijän ensimmäisenä tehtävänä on suunnitella ja testata verkossa toteutettava koulutusmalli, jonka tavoitteena on antaa Tulppa-ohjaajille valmiudet Tulppa-ryhmän ohjaamiseen verkossa. Kehitettävään koulutuskonseptiin sisältyy myös Tulppa-ohjaajien perehdytykseen liittyvän verkkokoulutuksen ja -materiaalien kehittäminen ja tuottaminen. Työtehtäviin kuuluu myös sekundaaripreventioon, kuntoutukseen ja sairastuneen tukeen liittyviä kehittämis-, sisällöntuotanto- ja viestintätehtäviä.

Etsimältämme henkilöltä odotamme kokemusta sydänsairastuneen kuntoutuksesta ja/tai ohjauksesta sekä terveydenhuolto- ja kuntoutusjärjestelmien tuntemusta. Arvostamme osaamista oppimista tukevan materiaalin tuottamisesta ja ymmärrystä verkkopedagogisesta oppimisesta, näyttöjä moniammatillisista asiantuntija- ja kehittämistehtävistä sekä kokemusta verkosto- ja tiimityöskentelystä. Sopiva koulutus tehtävään on esimerkiksi terveydenhuollon AMK-tutkinto täydennettynä soveltuvalla yliopisto- tai ylemmällä AMK-tutkinnolla.

Työsuhde alkaa 1.5. tai sopimuksen mukaan ja se solmitaan toistaiseksi. Työpaikka sijaitsee Helsingin Oulunkylässä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen 26.3.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen katja.hohtari@sydanliitto.fi. Viestikenttään merkintä ”sairastuneen tuen asiantuntija”.

Lisätietoja tehtävästä antaa terveysjohtaja Marjaana Lahti-Koski 16.-18.3. klo 9-12, puhelin 050 359 1211.

 

Suomen Sydänliitto on maailman toiseksi vanhin sydänjärjestö. Sydänyhteisöön kuuluu noin 65 000 henkilöjäsentä, 16 sydänpiiriä, 211 sydänyhdistystä ja kolme valtakunnallisesti toimivaa jäsenyhdistystä.

Lue seuraavaksi