Hyppää sisältöön
Etusivu / Avoin työpaikka: Kuntoutuksen ja sairastuneen tuen asiantuntija

Avoin työpaikka: Kuntoutuksen ja sairastuneen tuen asiantuntija

Sydänliitto on yhteistyössä Terveyskylän ja terveydenhuollon toimijoiden kanssa kehittänyt digitaalista ja ryhmämuotoista valmennusta hyödyntävän Tulppa-verkkovalmennuksen sepelvaltimotautiin sairastuneille. Haemme kokenutta terveydenhuollon ammattilaista, jonka ensimmäisenä tehtävänä on suunnitella ja testata verkossa toteutettava koulutusmalli, jonka tavoitteena on antaa Tulppa-ohjaajille valmiudet Tulppa-ryhmän ohjaamiseen verkossa.

Sydänliitto on kansanterveys- ja potilasjärjestö, jonka toiminnan painopisteet ovat sydänterveyden edistäminen, sairastuneiden tukeminen ja ihmisten voimavarojen vahvistaminen. Yksi lippulaivoistamme on kehittämämme Tulppa-kuntoutus, joka on terveyskeskusten toteuttamaa ryhmämuotoista kuntoutusta. Sen pohjalta Sydänliitto on yhteistyössä Terveyskylän ja terveydenhuollon toimijoiden kanssa kehittänyt digitaalista ja ryhmämuotoista valmennusta hyödyntävän Tulppa-verkkovalmennuksen sepelvaltimotautiin sairastuneille.

Haemme kokenutta terveydenhuollon ammattilaista vahvistamaan sairastuneen tuen tiimiä Sydänliitossa. Etsimämme tekijän ensimmäisenä tehtävänä on suunnitella ja testata verkossa toteutettava koulutusmalli, jonka tavoitteena on antaa Tulppa-ohjaajille valmiudet Tulppa-ryhmän ohjaamiseen verkossa. Kehitettävään koulutuskonseptiin sisältyy myös Tulppa-ohjaajien perehdytykseen liittyvän verkkokoulutuksen ja -materiaalien kehittäminen ja tuottaminen. Työtehtäviin kuuluu myös sekundaaripreventioon, kuntoutukseen ja sairastuneen tukeen liittyviä kehittämis-, sisällöntuotanto- ja viestintätehtäviä.

Etsimältämme henkilöltä odotamme kokemusta sydänsairastuneen kuntoutuksesta ja/tai ohjauksesta sekä terveydenhuolto- ja kuntoutusjärjestelmien tuntemusta. Arvostamme osaamista oppimista tukevan materiaalin tuottamisesta ja ymmärrystä verkkopedagogisesta oppimisesta, näyttöjä moniammatillisista asiantuntija- ja kehittämistehtävistä sekä kokemusta verkosto- ja tiimityöskentelystä. Sopiva koulutus tehtävään on esimerkiksi terveydenhuollon AMK-tutkinto täydennettynä soveltuvalla yliopisto- tai ylemmällä AMK-tutkinnolla.

Työsuhde alkaa 1.5. tai sopimuksen mukaan ja se solmitaan toistaiseksi. Työpaikka sijaitsee Helsingin Oulunkylässä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen 26.3.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen katja.hohtari@sydanliitto.fi. Viestikenttään merkintä ”sairastuneen tuen asiantuntija”.

Lisätietoja tehtävästä antaa terveysjohtaja Marjaana Lahti-Koski 16.-18.3. klo 9-12, puhelin 050 359 1211.

 

Suomen Sydänliitto on maailman toiseksi vanhin sydänjärjestö. Sydänyhteisöön kuuluu noin 65 000 henkilöjäsentä, 16 sydänpiiriä, 211 sydänyhdistystä ja kolme valtakunnallisesti toimivaa jäsenyhdistystä.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi