Hyppää sisältöön
Etusivu / Avoin työpaikka: MARKKINOINNIN JA VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA

Me Sydänliitossa teemme työtä sen eteen, että suomalaiset eläisivät pidempään terveinä ja että kukaan sydänsairastunut tai hänen läheisensä ei jäisi yksin sairauden kanssa. Monipuolisen sydänterveyttä edistävän toiminnan ja kampanjoinnin lisäksi tarjoamme sairastuneille mm. tietoa, tukea, kuntoutusta, vertaistukea, liikuntaa ja virkistystoimintaa. Kohderyhmiämme ovat erityisesti lapsiperheet, henkilöt, joilla on sydänterveyden riskitekijä sekä sairastuneet ja heidän läheisensä. Terveydenhuollon ammattilaiset ovat läheinen kumppani meille tekemässämme työssä. 

Olemme uudistaneet strategiamme ja organisaatiotamme vastaamaan uuden strategian linjauksiin. Panostamme vahvasti tulokselliseen toimintaan, kehitämme asiakaslähtöisesti palvelujamme ja tuotteitamme kohderyhmillemme. Teemme aktiivista vaikuttamistyötä, markkinointia ja viestintää sekä varainhankintaa.  

Oletko sinä etsimämme 

MARKKINOINNIN JA VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA 

Haluatko olla mukana vaikuttamassa suomalaisten terveyteen? Haemme Sydänliittoon oma-aloitteista viestinnän ja markkinoinnin ammattilaista tiimiin, jonka kohderyhmänä ovat henkilöt, joilla on sydänterveyden riskitekijä sekä sairastuneet ja heidän läheisensä.  

Työnkuvaasi kuuluu mm. erilaisten kampanjoiden, tapahtumien ja muiden markkinointi- ja viestintätoimenpiteiden suunnittelua, toteutusta ja tulosten analysointia sekä omien medioidemme (verkko, sosiaalinen media, uutiskirjeet jne.) suunnittelua ja toteutusta. Vastaat työssäsi päivittäisen someviestinnän toteutuksen lisäksi meidän somestrategiasta ja somen kehittämisestä. 

Teet yhteistyötä sisäisesti koko Sydänliiton organisaatiossa sekä hoidat osaltasi yhteyksiä mainostoimistoihin, medioihin ja yhteistyökumppaneihimme. Vastuullesi kuuluu myös yritysyhteistyötä.  

Olet avoin, ulospäinsuuntautunut, näkemyksellinen viestinnän ja markkinoinnin osaaja. Tunnet digitaalisen viestinnän mahdollisuuksia ja olet innostunut luomaan kohderyhmiä kiinnostavia sisältöjä digi- ja some-kanaviin. Sinulla on kokemusta toiminnasta medioiden kanssa. Hallitset kokonaisuuksia ja pystyt vetämään erilaisia projekteja, joihin luonnollisesti saat myös muilta tukea. Olet tavoitteellinen ja tulossuuntautunut sekä kiinnostunut analysoimaan ja kehittämään tulosten perusteella toimintaamme. Et pelkää kääriä hihoja ja tarttua itse työhön, oli se pieni tai iso. 

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Arvostamme vähintään muutaman vuoden kokemusta markkinoinnin ja viestinnän parissa. Kokemus terveyteen liittävästä viestintä- ja markkinointityöstä katsotaan eduksi, sillä valittu henkilö vastaa mm. uuden saamamme naisten sydänterveyteen liittyvän hankkeen markkinoinnista ja viestinnästä. Eduksi katsotaan myös ruotsin kielen taito.  

Tarjoamme merkityksellisen työn, jossa voit kehittää sekä itseäsi että toimintaamme viestinnän ja markkinoinnin saralla.  

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Oulunkylässä, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja meillä on käytössä laajat etätyömahdollisuudet. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja tarjoamme kilpailukyiset edut. 

Jos innostuit mahdollisuudesta ja tunnistit itsesi kuvauksesta, ilmaisethan kiinnostuksesi meille mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 6.1.2023. Kerrothan hakemuksessasi tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja palkkatoiveesi. Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian! Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si hallintopäälliköllemme osoitteeseen katja.hohtari@sydanliitto.fi. Kirjoita sähköpostisi otsikkokenttään “markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija”.  Lisätietoja antaa Eeva Hietalahti (Johtaja, Tuotteet, palvelut ja viestintä). Soittoajat ti 20.12. klo 15-16 tai to 22.12. klo 9-10 numerossa 040 586 1919. 

Lisätietoja Sydänliitosta löydät osoitteesta  sydan.fi.

 

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi