Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydän.fi  / Ajankohtaista / Avoin työpaikka: VARAINHANKINNAN ASIANTUNTIJA

Me Sydänliitossa teemme työtä sen eteen, että suomalaiset eläisivät pidempään terveinä ja että kukaan sydänsairastunut tai hänen läheisensä ei jäisi yksin sairauden kanssa. Monipuolisen sydänterveyttä edistävän toiminnan ja kampanjoinnin lisäksi tarjoamme sairastuneille mm. tietoa, tukea, kuntoutusta, vertaistukea, liikuntaa ja virkistystoimintaa.

Etsimme
VARAINHANKINNAN ASIANTUNTIJAA

Etsimme sinua, markkinoinnin, myynnin tai varainhankinnan ammattilainen, vahvistamaan varainhankintatiimiämme. Varainhankintatiimin tehtävänä on kerätä lahjoituksia yksityishenkilöiltä ja yrityksiltä Sydänliiton työlle eli suomalaisten sydänterveyden edistämiseksi. Nyt avoinna oleva tehtävä on yhden vuoden määräaikainen perhevapaasijaisuus.

Toivomme, että sinulla on osaamista ja näyttöjä joistakin alla listatuista tehtävistä, mutta emme suinkaan oleta sinun hallitsevan saatikka tekevän tätä kaikkea. Muotoilemme roolisi näistä tehtäväkokonaisuuksista osaamisesi ja mielenkiintosi pohjalta.

Digimarkkinointi

  • Verkkolahjoittamisen kehittäminen sisällöllisesti ja teknisesti
  • Digimainonnan suunnittelu ja toteutus (mm. Metan ja Googlen mainoskanavat sekä sähköpostimarkkinointi)
  • Tuloksellisuuden seuranta ja toiminnan optimointi

Yrityslahjoittaminen (tai B2B-markkinointi ja -myynti)

  • Yrityksille markkinoitavien tuotteiden konseptointi
  • Lahjoittamisen markkinointi yrityksille (tai B2B-markkinoinnin ja -myynnin osaaminen)
  • Yhteyshenkilön tehtävät yrityksiin päin

Sisällöntuotanto

  • Tekstisisällöt (markkinointiviestinnällisten tekstien kirjoittaminen eri kanaviin, mm. sairastuneiden ja muiden tukea saaneiden henkilöiden haastattelujen tekeminen ja henkilötarinoiden kirjoittaminen)
  • Kuva- ja videosisällöt (taitto- ja editointityöt markkinointikampanjoihin)

Oman vastuualueesi lisäksi osallistut myös Sydänliiton varainhankinnan strategiseen kehittämiseen sekä yhteiseen kampanjasuunnitteluun muun varainhankintatiimin kanssa.

Eduksi on aikaisempi ammattimaisen varainhankinnan kokemus, mutta välttämätöntä se ei ole.

Lupaamme sinulle aidosti merkityksellisen tehtävän kilpailukykyisillä eduilla. Jokaisena työpäivänäsi inspiroidut siitä, että saat olla mukana avun ketjussa. Tukenasi on ystävällisten ammattilaisten joukko.  Olemme varanneet sinulle työpisteen toimistollamme Helsingin Oulunkylässä, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja meillä on käytössä laajat etätyömahdollisuudet.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 1.1.2023 osoitteeseen katja.hohtari@sydanliitto.fi. Kirjoita sähköpostisi otsikkokenttään “Varainhankinnan asiantuntija”. Jos kaipaat harkintasi tueksi lisätietoja, kysymyksiisi vastaa varainhankintapäällikkö Pertti Keinänen, pertti.keinanen@sydanliitto.fi / 050 436 7845. Pertti on puhelimen ääressä 19.12. klo 13-15 sekä 27.12. klo 12-14, mutta muulloinkin saa mielellään tavoitella.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian!

Kiinnostuitko? Tutustu tarkemmin toimintaamme verkkopalvelussamme sydan.fi.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi