Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydän.fi  / Ajankohtaista / Avoin työpaikka: PALVELUASSISTENTTI

Me Sydänliitossa teemme työtä sen eteen, että suomalaiset eläisivät pidempään terveinä ja että kukaan sydänsairastunut tai hänen läheisensä ei jäisi yksin sairauden kanssa. Monipuolisen sydänterveyttä edistävän toiminnan ja kampanjoinnin lisäksi tarjoamme sairastuneille mm. tietoa, tukea, kuntoutusta, vertaistukea, liikuntaa ja virkistystoimintaa.

Oletko sinä etsimämme

PALVELUASSISTENTTI

Haemme järjestöpalvelun vauhdikkaaseen tiimiimme palveluhenkistä ja hyviä vuorovaikutustaitoja omaavaa palveluassistenttia, jonka tehtävät koostuvat monipuolisista asiakas- ja toimistopalvelutehtävistä.

 

Asiakaspalvelu sisältää puhelimitse ja sähköpostitse toteutettua jäsenpalvelua sekä palvelun kehittämistä yhdessä muun tiimin kanssa. Olet osa järjestöpäivien suunnitteluryhmää ja vastuullasi on järjestöpäivien kokousjärjestelyt ja -varaukset sekä ilmoittautumisen koordinointi. Kotipaikkasi organisaatiossamme on järjestöpalvelun tiimi, jossa hommia tehdään vahvaan yhteistyöhön nojaten, joten odotamme sinulta hyviä tiimityöskentelyn taitoja.

Toimistopalveluiden osalta pidät huolen siitä, että toimistolla arki rullaa sujuvasti. Pidät huolen siitä, että posti lähtee ja saapuu, ulkoiset tilavaraukset rullaavat, toimistotarvikkeita on saatavilla ja ulkoistettu vaihdepalvelu toimii tehokkaasti.

 

Toivomme sinulta

  • Innostunutta ja aktiivista otetta asiakaspalvelutyöhön
  • Toimeen tarttuvaa ja motivoitunutta asennetta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja laadukkaan asiakaspalvelun takaamiseksi
  • Ystävällistä ja tarkkaa työotetta kiireessäkin
  • Valmiutta hoitaa asiakaspalvelutilanteita tarvittaessa myös ruotsiksi

 

Eduksesi katsomme Kilta-jäsenrekisterin käyttökokemukset, hyvät tietotekniset valmiudet sekä viestinnälliset taidot ja organisointikyvyn.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän kilpailukykyisillä eduilla. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtävään ja sinua tukevat kannustavat ja mukavat työkaverit. Toimipaikkamme löytyy Helsingin Oulunkylästä, hyvien liikenneyhteyksien varrelta.  Työsuhde on voimassa toistaiseksi.

 

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 5.1.2023 osoitteeseen katja.hohtari@sydanliitto.fi. Kirjoita sähköpostisi otsikkokenttään “palveluassistentti”. Jos kaipaat harkintasi tueksi lisätietoja, kysymyksiisi vastaa mielellään järjestöpäällikkö Markku Holmi, markku.holmi@sydanliitto.fi / 050 544 8999. Markulle voit soitella 20.12. klo 15-16 ja 21.12. klo 9-10.30.

Mikäli olet kuvaamamme henkilö, niin ota yhteyttä!  Paikka täytetään heti, kun oikea henkilö löytyy.

Kiinnostuitko? Tutustu tarkemmin toimintaamme verkkopalvelussamme sydan.fi.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi