Hyppää sisältöön
Etusivu / Kulttuuri / Kerro mielipiteesi Sydämestä

Kerro mielipiteesi Sydämestä

Sydän-lehden lukijakysely auttaa painetun Sydän-lehden kehittämisessä. Hyvä Sydämen lukija, kerro mielipiteesi Sydän-lehdestä vastaamalla oheiseen lukijakyselyyn 12.5. mennessä.

Marja Kytömäki
Julkaistu 25.4.2019
Päivitetty 17.6.2019
Kuva: Maija Ukko

Sydän-lehden lukijakysely on päättynyt. Kiitos vastaajille. Käytämme Sydän-lehden lukijakyselyn tuloksia lehden kehittämisessä ja uudistamisessa.

Verkkokysely toteutettiin anonyyminä, eli vastauksista ei voi tunnistaa yksittäisiä vastaajia. Kiitos avustasi!

Siirry kyselyyn

Kaikkien Sydän-lehden lukijakyselyn vastanneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja. Arvonta on suoritettu. Onnea voittajille.

Sydämen terveyden lehti

Sydän-lehti on Sydänliiton viidesti vuodessa ilmestyvä jäsenlehti, joka tavoittaa suuren joukon sekä sairastuneita ja heidän läheisiään että muuten sydämen terveydestä ja terveyden edistämisestä kiinnostuneita kansalaisia.

Sydän on lehti ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita terveydestään ja joille hyvä kunto ja terveelliset elintavat ovat tärkeitä.

Elämme mukana ihmisten arjessa: aiheemme vaihtelevat terveyden ylläpidosta sairauksien hoitoon, elämäntapoihin, ravintoon, liikuntaan, vapaa-ajan viettoon ja ihmissuhteisiin.

Sydän on tärkeä tietolähde sekä tavalliselle lukijalle että terveydenhuollon ammattilaiselle. Sydän-lehden lukijakysely auttaa toimitusta kehittämään lehteä vastaamaan entistä paremmin lukijoiden muuttuneisiin tarpeisiin.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi