Hyppää sisältöön
Etusivu / Terveys & Hyvinvointi / Suomen Ladun syyskalenteri – Ulkoiluvinkkejä syyskuun jokaiselle päivälle

Suomen Ladun syyskalenteri – Ulkoiluvinkkejä syyskuun jokaiselle päivälle

Oletko kokeillut luontoparkouria tai haaveillut lukuhetkestä syksyisessä metsässä? Milloin viimeksi liikuit soutuveneellä? Entä oletko kokeillut hämärähommia?

Suomen Latu on tänään julkaissut verkkosivuillaan syyskalenterin, jonka ”luukuista” avautuu päivittäin uusi ulkoiluvinkki koko syyskuun ajan.

Syyskuun ensimmäinen vinkki on metsäkuntosali – kuntosali, joka ei vaadi jäsenyyttä ja on vielä kaiken lisäksi aina auki!

Luvassa on luontoparkourin, hämärähommien ja ulkoseurapelien lisäksi vinkkejä monille tuttuihin lajeihin: soutuun, melontaan, polkujuoksuun, retkeilyyn ja maastopyöräilyyn.

– Syyskalenteri on Suomen Ladun viestinnällinen kampanja, jonka toivomme rohkaisevan ja innostavan kaikki Suomessa asuvat löytämään itselleen mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta, viestintä- ja markkinointipäällikkö Panu Könönen Suomen Ladusta kertoo.

Vinkit on suunniteltu matalalla kynnyksellä, mutta osa vinkeistä vaatii toki omia tai vuokravälineitä ja ainakin kohtuullista pohjakuntoa.

– Mutta aivan varmasti 30 vinkin joukosta löytyy jokaiselle jotakin, ja suurimmalle osalle varmasti useampikin ulkoilulaji tai -muoto kokeiltavaksi. Olisi myös upeaa, jos joku innostaisi kokeilemaan kaikkia vinkkejä ja jakamaan niitä somessa, Könönen haastaa.

Syyskalenterin vinkit julkaistaan päivittäin myös Suomen Ladun sosiaalisen median kanavissa, Facebookissa ja Instagramissa.

Syyskalenteri-kampanjan rahoittaa ympäristöministeriö ja se on osa koko syksyn jatkuvaa valtioneuvoston Suomi toimii -kampanjaa.

Suomen Latu: suomenlatu.fi/syyskalenteri

 

Lue myös:

Luontoliikunta muun muassa virkistää, antaa mielihyvää, lisää positiivisia tunteita ja vähentää negatiivisia tunteita.

Parempaa unta – vinkkejä arkeen: Kärsitkö sinä univaikeuksista? Nukahtaminen on vaikeaa tai uni katkonaista. Et ole yksin. On arvioitu, että joka kolmas suomalainen kärsii jonkin­laisesta univaikeudesta tai unettomuudesta.

Minna Malin ja Miia Hesse Sininauhaliiton Vihreä Veräjä -hankkeesta haluavat tuoda luonnon ihmisten ulottuville.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi