Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydän2020 / Sydän2020 – Sydämen vajaatoiminnan etäseuranta

Sydän2020 – Sydämen vajaatoiminnan etäseuranta

Sydän2020 virtuaalimessuilla 25.9.-4.10.2020 on tarjolla monipuolinen kattaus sydänterveyteen liittyviä luentoja. Tutustu Sydämen vajaatoiminnan etäseuranta - luentoon ja luennoitsijaan.

Julkaistu 18.8.2020
Päivitetty 22.10.2020

Sydämen vajaatoimintaa sairastavien potilaiden polikliininen seuranta on kehittymässä uusien digitaalisten palvelumuotojen myötä. Tampereen Sydänsairaalan kehitysjohtaja Janne Hulkkonen kertoo uusista tablettitietokoneisiin ja mobiiliteknologiaan perustuvista hoidon tukea tarjoavista ratkaisuista. Uudella teknologialla pyritään tukemaan potilaan omahoitoa, tehostamaan terveydentilaan ja hoitoon liittyvien tietojen käsittelyä sekä ja parantamaan potilaan sekä terveydenhuollon ammattilaisten välistä vuorovaikutusta.

Janne Hulkkonen on koulutukseltaan kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen erikoislääkäri, tämän erikoisalan dosentti ja eMBA. Hän on työskennellyt laajasti perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa lääkärinä, viime vuodet erilaisten kehitysprojektien ja tietojärjestelmien parissa.

 

 

 

Katso luento

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi