Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydän.fi  / Sydän-lehden lukijatutkimus

Sydän-lehden lukijatutkimus

Sydänliiton tavoitteena on tukea ja auttaa sydänsairauksiin sairastuneita ja heidän läheisiään sekä edistää kaikkien terveyttä. Kädessäsi oleva Sydän-lehti on yksi välineemme tähän työhön ja se lähetetäänkin jokaiselle jäsenellemme.

Eeva Hietalahti, Johtaja, Tuotteet, palvelut ja viestintä
Julkaistu 14.1.2021
Päivitetty 18.2.2021

Sydän-lehti on nyt ilmestynyt vuoden ajan uudistuneena. Haluaisimmekin nyt kuulla mielipiteesi lehdestä sekä siitä, miten ylipäätänsä koet saavasi tukea ja apua Sydänliiton työstä tai toiminnasta. Uudet ideat ja näkemykset toimintamme kehittämiseksi ovat meille hyvin tervetulleita.

Vastaa kyselyyn verkossa. Kyselyn täyttäminen vie aikaa noin 10–15 minuuttia. Kysely toteutetaan anonyymina, eli vastauksista ei voi tunnistaa yksittäisiä vastaajia. Kyselyn lopussa voit halutessasi osallistua erilliseen arvontaan, jossa kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 10 kpl Sydänmerkin uusia keittokirjoja sekä yksi kahden hengen lahjakortti Holiday Club -kylpylään (arvo noin 140 €). Lahjakortti oikeuttaa yhden yön majoitukseen kahdelle hengelle aamiaisineen Holiday Club -kylpylähotellissa.

Vastaa kyselyyn 24.2. mennessä. Arvonta suoritetaan heti kyselyn päättymisen jälkeen.

Siirry kyselyyn tästä

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi