Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydän.fi  / Ajankohtaista / Neljä laajan kokemuksen osaajaa Sydänliiton toimintaa kehittämään

Neljä laajan kokemuksen osaajaa Sydänliiton toimintaa kehittämään

Sydänliitossa on elokuun alussa aloittanut neljä uutta osaajaa vahvistamaan työtä sydänterveyden edistämisessä ja sairastuneiden tukemisessa.

Eeva Hietalahti, Johtaja, Tuotteet, palvelut ja viestintä
Julkaistu 12.8.2022
Mikko Pousi, Mari Vuoti, Marjaana Kauranen ja Martti Mikkola

Marjaana Kauranen on aloittanut terveyden edistämisen ja viestinnän asiantuntijana lapsiperheryhmässä. Hänen vastuullaan on Neuvokas perhe -toiminta terveydenhuollon ammattilaisten suuntaan ja hän työskentelee mm. Arjen tuki -hankkeessa. Hän on pitkän neuvolatyön kokemuksen omaava terveydenhoitaja ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Varsinkin lapset ja perheet sekä heidän hyvinvointinsa ovat hänen sydäntään lähellä. Marjaana opiskelee töiden ohella hyvinvointikoordinaattoriksi.

Marjaana kertoo, että hän tarttuu innolla haasteisiin ja on innokas työn kehittäjä. Sydänliitossa hän pääseekin kehittämään lapsiperheille suunnattua tukea ja ohjausta terveiden elintapojen omaksumiseksi.

Martti Mikkola on aloittanut suunnittelijana aiheena järjestötyö. Hän on mukana kehittämässä jäsenpolkua ja jäsenyyttä, vapaaehtoistoimintaa ja kokemustoimintaa.

Martin erityisenä kiinnostuksen kohteensa ovat varhain sairastuneet. Ja heistäkin erityisesti sairauttaan ymmärtämään pyrkivät ja kuntoutumiseen suuntautuneet. Hän on auttanut ja neuvonut yli 20 vuotta ihmisiä uusien palvelujen, uusien tuotteiden ja uuden liiketoiminnan asioissa, sekä yrittäjänä että neuvontaorganisaatioissa. Martilla on kokemusta vapaaehtoistoiminnasta, kokemustoiminnasta ja luottamustoimista sydänyhteisössä. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri, alun perin toimi korkean teknologian vientikaupan parissa.

Mikko Pousi on aloittanut yhteiskunnallisen vaikuttamisen koordinaattorina.

Mikko tulee Sydänliittoon Keskuskauppakamarista vaikuttamisen asiantuntijatehtävistä. Hän on toiminut aikaisemmin pitkään eduskunnassa kansanedustajien avustajana (Petteri Orpo, Marjo-Matikainen-Kallström ja Jaana Laitinen-Pesola). Hän on tehnyt myös toimittajan töitä. Koulutukseltaan hän on valtiotieteen maisteri ja opiskelee parhaillaan työn ohella myös journalismia.

Mikko toteaa, että Sydänliiton laaja-alainen työ sydänterveyden edistämisen ja sairastuneiden tukemisen eteen on tehnyt häneen suuren vaikutuksen. Hän on innoissaan mahdollisuudesta käyttää kokemustaan ja osaamistaan tähän tärkeään työhön. Edessä on vaikuttamistyön kannalta erittäin tärkeä vuosi, kun uudet hyvinvointialueet ovat juuri aloittaneet työnsä ja eduskuntavaalit käydään ensi keväänä. Mikko haluaakin pitää huolen, että Sydänliitto on vahva vaikuttaja niin paikallisella, alueellisella kuin valtakunnan tasollakin.

Mari Vuoti on aloittanut digitaalisen varainhankinnan asiantuntijana

Mari on monipuolinen digitaalisen markkinoinnin osaaja, jonka vahvuuksiin kuuluvat digitaalisen markkinoinninsuunnittelu, monikanavaisten kampanjoiden toteuttaminen, analytiikka, SEO, SEM ja käyttäjäkeskeinensuunnittelu. Hänellä on kokemusta digimarkkinoinnista erityyppisille organisaatioille, verkkosivujenoptimoinnista, sekä palvelumuotoilusta. Varainhankintaa hän on ollut tekemässä Syöpäsäätiöllä. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri ja opiskelee myös työn ohella palvelumuotoilua.

Muiden auttaminen on lähellä Marin sydäntä ja hän pitää Sydänliiton toimintaa hyvin tärkeänä sydänsairaiden ja heidän läheistensä auttamisessa. Hän haluaa olla työssään mukana vaikuttamassa positiivisesti Sydänsairaiden elämään ja edistämässä ihmisten terveyttä, jotta vältettäisiin sairaudet, joihin elintavoilla on mahdollista vaikuttaa.

Uusien työntekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-osiosta.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi