Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydän.fi  / Ajankohtaista / Avoin työpaikka: Taloushallintopalveluiden asiantuntija

Me Sydänliitossa teemme työtä sen eteen, että suomalaiset eläisivät pidempään terveinä ja että kukaan sydänsairastunut tai hänen läheisensä ei jäisi yksin sairauden kanssa. Monipuolisen sydänterveyttä edistävän toiminnan ja kampanjoinnin lisäksi tarjoamme sairastuneille mm. tietoa, tukea, kuntoutusta, vertaistukea, liikuntaa ja virkistystoimintaa.

 Olemme uudistaneet juuri strategiamme ja organisaatiotamme vastaamaan uuden strategian linjauksiin. Panostamme vahvasti tulokselliseen toimintaan, kehitämme asiakaslähtöisesti palvelujamme ja tuotteitamme kohderyhmillemme. Teemme aktiivista vaikuttamistyötä, markkinointia ja viestintää sekä varainhankintaa.

Oletko sinä etsimämme

TALOUSHALLINTOPALVELUIDEN ASIANTUNTIJA

Oletko talouspalveluiden asiantuntija, joka saa asioita tapahtumaan oikein ja ajallaan.

Edellytämme

 • taloushallinnon/kirjanpidon perusosaamisen hallintaa
 • tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esim. tradenomi)
 • joko kokemusta controllerin tehtävistä tai halua kehittää vahvaa taloushallinnon osaamistasi controllerin tehtäviin
 • valmiutta itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn
 • yhteistyökykyä sekä aktiivista ja positiivista asennoitumista asiakaspalveluun ja sidosryhmien kanssa toimimiseen

Toivomme

 • sinulla olevan vankkaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä
 • sinulla olevan tuntemusta julkisista hankerahoituksista tai varainhankinnasta
 • halua työskennellä tuloksellisesti niin taloushallinnon rutiinien kuin asiantuntijatehtävien parissa sekä itsenäisesti että osana asiantuntijatiimiä
 • sinulla olevan aikaisempaa kokemusta Visma Netvisor -ohjelmistosta
 • aikaisempi kokemus yhdistyksien tai säätiöiden taloushallinnosta katsotaan eduksi
 • englannin kielen taitoa

Pääset tekemään itsenäistä työtä kilpailukykyisillä eduilla. Viihtyisä toimipisteemme sijaitsee Helsingin Oulunkylässä, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja meillä on käytössä myös etätyömahdollisuudet. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja toivomme, että pystyt aloittamaan mahdollisimman nopeasti.

Jos innostuit mahdollisuudesta ja tunnistit itsesi kuvauksesta, ilmaisethan kiinnostuksesi meille mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 15.8.2022. Aloitamme haastattelut sitä mukaa kun saamme sopivia hakijoita. Kerrothan hakemuksessasi tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja palkkatoiveesi. Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian! Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si hallintopäälliköllemme osoitteeseen katja.hohtari@sydanliitto.fi.

Lisätietoja antaa talouspalvelupäällikkö Merja Joiniemi. Soittoajat 3.8.2022 kello 14.30-16.30 tai 9.8.2022 kello 9.00-11.00 numerossa 050 511 2034.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi