Hyppää sisältöön
Etusivu / Terveys & Hyvinvointi / Aihetta juhlaan

Aihetta juhlaan

Tänä vuonna Sydänviikko on liikunnan ja perheiden yhdessäolon juhlaa.

Julkaistu 24.4.2019
Päivitetty 17.6.2019
Kuva:Sampsa Sulonen / Suomen Latu

Kauan odotettu kevät on täällä. Sydänviikko osuu kevään juhlien aikaan. Lämpö ja valo ovat herättäneet luonnon unesta, ja sen puhkeava vihreys kutsuu meitä luokseen. Talvi on jäänyt taakse, ja luonto on onnistunut jälleen kerran selättämään pitkältä tuntuneen kylmän kauden.  Ympäröivän uuden elämän voi havaita kaikin aistein. Miten lohdulliselta tuntuukaan taas nähdä puistojen hiirenkorvaiset koivut ja metsien kukkivat vuokot. Suvivirren säkeitä hyräilevä mieli täyttyy lämmöstä. Kesä on edessä. On juhlan aika.

Juhlat ovat aina jaettua onnea. Ne ovat niitä elämän arvokkaita ja odotettuja hetkiä, jotka voimme omistaa läheisillemme sekä heidän kanssaan jaetulle ajalle ja riemulle. Kun juhlan määrittelee näin, voimme oivaltaa elämän olevan täynnä mahdollisuuksia juhliin. Perheen kanssa vietetty aika tai läheiselle ihmiselle annettu jakamaton huomio ovat kaiken kiireemme keskellä jo juhlia itsessään. Näitä yhteisen ajan hetkiä haluamme Sydänviikolla juhlistaa yhdessä erilaisten perheiden ja sydänyhteisön kanssa.

Sydänviikko täyttyy paitsi liikunnan juhlasta Unelmien liikuntapäivänä 10.5. myös äitien ja isoäitien juhlinnasta toukokuun toisen viikon sunnuntaina. Ympäri Suomea levittäytyvät ja yhteistyökumppaniemme kanssa huolella järjestetyt Sydänviikon tapahtumat sekä Sydänviikon kanssa samanaikaisesti vietettävä Valtakunnallinen pyöräilyviikko tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia juhlistaa perheiden yhteistä aikaa ja lähestyvää kesää esimerkiksi pyöräilyn tai lähiretkeilyn merkeissä.

Ja koska perheitä ei ole vain yhdenlaisia, kannustamme kaikkia perheitä tekemään Sydänviikosta juuri oman näköisen. Koostuupa perheesi vaikka vain itsestäsi ja lemmikistäsi tai halusitpa koota sukua sankemmin yhteen aina sisaruksista isovanhempiin ja serkkuihin asti, keväinen Sydänviikko tapahtumineen vie sinut takuulla iloisiin kohtaamisiin ja yhdessäolon hetkiin.

Nyt on aihetta juhlaan.

Suloista suvea!

Esa Takala

Esa Takala
viestinnän tuottaja
+358 50 565 1255

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi