Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydän.fi  / Ajankohtaista / Avoin työpaikka: Tietohallinnan koordinaattori

Avoin työpaikka: Tietohallinnan koordinaattori

Nykyisen tiedonhallinnan koordinaattorin siirryttyä uusiin haasteisiin haemme kehityshaluista tiedolla johtamisen ratkaisujen toteuttajaa. Tehtäväsi on huolehtia yhteisömme tiedon hallinnasta ja analysoinnista.

Marjaana Lahti-Koski, pääsihteeri
Julkaistu 13.4.2021
Päivitetty 14.4.2021

Tiedonhallinnan koordinaattorin tehtävään sisältyy kokonaisvastuu Suomen Sydänliiton tiedonhallinnasta, tiedonhallinnan ja -ohjauksen suunnittelutehtävät kuten tiedonhallinnan prosessien ja toimintatapojen kehittäminen.

Tehtävässäsi koordinoit ja hoidat

  • Suomen Sydänliiton keräämän tiedon hallintaa, varastointia, laadun varmistamista, tietolähteiden rajapintojen omistajuutta sekä jakelun suunnittelun ja toteutus yhdessä liiton digipäällikön ja ICT-kumppanin sekä tiedon tuotannosta vastaavien toimihenkilöiden kanssa.
  • Sydänyhteisön jäsenyyteen, varainhankintaan sekä asiantuntijapalveluihin liittyvän tiedon analysointia ja jatkojalostamista sekä tiedon viestimistä kohderyhmän tarpeiden mukaisesti.
  • Sydänliiton omien sisäisten kyselytutkimusten aikataulutusta, suunnittelua, konsultointia sekä tarvittaessa vastaat myös toteutuksesta. Toimit asiantuntijana ostopalveluina tehtävien tutkimusten hankinnassa.

Yhdessä toimialojen ja johtoryhmän kanssa kehität yhteisön toiminnan arvioinnin mittaristoa sekä mittaristoon liittyvän tiedon keräämistä. Omalla esimerkilläsi tuet meitä tietopohjaisten ratkaisujen löytämisessä eri toiminnanalojen tarpeisiin. Olet omalla toiminnallasi juurruttamassa tiedolla johtamista osaksi arjen toimintakulttuuria.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Parhaat valmiudet tehtävässä menestymiseen antaa kyky hahmottaa kokonaisuuksia, hyvät organisointitaidot, osaaminen tiedonhallinnan- ja käsittelyn periaatteista, tilastotieteen perusteiden tuntemus, sekä utelias ja kyselevä luonne. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta moderneista raportoinnin työkaluista (esim. PowerBI tai Tableau) sekä datan analysoinnista (SPSS, R, Python tms.).

Tarjoamme sinulle kilpailukyiset edut sekä monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän viihtyisässä työyhteisössä Helsingin Oulunkylässä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi. Työsuhteessa noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Lisätiedot: 19.4. klo 9-11, 21.4. klo 14-16 ja klo 27.4. klo 14-16, terveysjohtaja Marjaana Lahti-Koski, 050 359 1211.

Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 30.4.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen katja.hohtari@sydanliitto.fi. Viestikenttään merkintä ”tiedonhallinnan koordinaattori”.

 

Suomen Sydänliitto ry on maailman toiseksi vanhin sydänjärjestö. Teemme työtä sen eteen, että suomalaiset eläisivät pidempään terveinä ja että kukaan sydänsairastunut ei jäisi yksin sairautensa kanssa. Monipuolisen sydänterveyttä edistävän toiminnan ja kampanjoinnin lisäksi tarjoamme sairastuneille mm. tietoa, tukea, kuntoutusta, vertaistukea, liikuntaa ja virkistystoimintaa.

Olemme reilun 65 000 jäsenen yhteisö, joka on järjestäytynyt 210 paikalliseen sydänyhdistykseen, 16 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön. Sydänliiton toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotoilla.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi