Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydän.fi  / Ajankohtaista / Avoin työpaikka: Varainhankintapäällikkö

Avoin työpaikka: Varainhankintapäällikkö

Sydänliitto tekee töitä sen eteen, että yhä harvempi sairastuisi sydänsairauksiin ja että kukaan sairastunut ei jäisi yksin. Teemme monipuolista ihmisten terveyttä edistävää toimintaa ja tarjoamme tukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Toiminnassamme on vahva painotus digitaalisten palveluiden ja viestinnän kehittämisessä ja niiden toteuttamisessa.

Eeva Hietalahti, Johtaja, Tuotteet, palvelut ja viestintä
Julkaistu 21.6.2021
Valokuva: Anna Kara

Julkisen tuen lisäksi merkittävä osa toimintamme rahoituksesta tulee yksityisiltä lahjoittajilta ja yritysyhteistyön kautta.

Haemmekin nyt organisaatioomme

VARAINHANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

Vetämään nelihenkistä varainhankintatiimiämme ja vastaamaan Sydänliiton kuluttajavarainhankinnasta sekä sen kehittämisestä. Työnkuvaan sisältyy myös yritysyhteistyötä sekä muita markkinointi- ja viestintätehtäviä. Tällä hetkellä varainhankintamme toimenpiteinä ovat mm. suorakampanjat ja arpajaiset, erilaiset digitaaliset kampanjat sekä tapahtumamarkkinointi. Haemme varainhankinnassa sekä kertalahjoituksia että säännöllisiä kuukausilahjoittajia. Tavoitteenamme on  kasvattaa merkittävästi lahjoitusten määrää niin kuluttajilta kuin yrityksiltä. Erityisenä painotusalueena on digitaalisen varainhankinnan kehittäminen ja siinä esimerkiksi jo miljoonayleisöjä tavoittavien verkkopalveluidemme ja sosiaalisen median kanaviemme tehokkaampi hyödyntäminen.

Tarinan kerronnalla ja tunteiden herättämisellä on merkittävä rooli varainhankinnassa. Olemme ottamassa käyttöön uutta varainhankinnan konseptia ja ensimmäiseksi tehtäväksesi tuleekin sen viimeistely ja käyttöönoton suunnittelu.

Etsimme henkilöä, jolla on vahva markkinoinnin ja viestinnän osaaminen ja kokemusta brändien ja konseptien  rakentamisesta. Olet luonteeltasi aktiivinen ja oma-aloitteinen. Työssäsi on hyötyä, jos sinulla on aikaisempaa esimieskokemusta. Olet vahva digitaalinen osaaja ja kiinnostunut tulosten seurannasta ja tekemisen kehittämisestä datan pohjalta. Sinusta on mukavaa ja innostavaa tehdä töitä erilaisten kumppanien ja yritysten kanssa etkä pelkää myydä ideoitamme yrityksille. Varainhankinnan kokemus ja/tai osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Sinulla on tiimisi lisäksi tukena mm. tiedonhallinnan koordinaattori, IT-päällikkö sekä koko markkinointi- ja viestintätiimi. Varainhankintatiimi on osa meidän markkinointi- ja viestintätiimiä ja työssäsi raportoit Sydänliiton markkinointi- ja viestintäjohtajalle.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää Sydänliiton varainhankintaa aivan uudelle tasolle ja samalla tehdä merkityksellistä työtä kilpailukykyisillä eduilla viihtyisässä työyhteisössä Helsingin Oulunkylässä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi. Työsuhteessa noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Haluatko tietää lisää työstä? Voit soittaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Eevalle 24.6. kello 14-16 tai 1.7. kello 14-16 numeroon 040 5861919 tai lähettää sähköpostia eeva.hietalahti@sydanliitto.fi Kurkista myös meidän verkkopalveluihimme sydan.fi, neuvokasperhe.fi ja sydanmerkki.fi.

Katso myös: https://sydan.fi/lahjoita/

Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 15.7.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen eeva.hietalahti@sydanliitto.fi. Viestikenttään merkintä ”varainhankintapäällikkö”. Haastattelut tulevat olemaan viikolla 32 ja 33.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi