Hyppää sisältöön

Omaan jaksamiseen voi vaikuttaa

Työstressistä irtipääsy vaatii motivaatiota ja muutosta. Keinoja tarjoilee Heli Nurmi kirjassaan Työuupumuksen itsehoito.

Tiina Eloranta
Julkaistu 16.5.2016
Päivitetty 12.9.2018
Heli Nurmi

Psykologi ja psykoterapeutti Heli Nurmi tietää, että joskus hyvinvoinnin tielle kasautuu esteitä. Esteet voivat olla liiallinen määrä töitä. Joskus esteet ovat psykologisia. Kun työssään stressaantunut löytää motivaation muuttaa toimintatapojaan, joutuu hän usein poistumaan mukavuusalueeltaan.

Nurmi haluaa antaa työuupumuksesta kärsiville ajatusmalleja, miten muutokseen pyrkivä voi itse ajatella tai toimia toisin, jotta uupumus hellittää ja kokonaisvaltainen jaksaminen parantuu.

Lopputyön tuloksena syntyi kirja Työuupumuksen itsehoito. Kirjassaan Nurmi auttaa tunnistamaan stressin merkkejä ja esittelee jaksamista tukevia ajattelu- ja toimintamalleja. Lisäksi jokaisessa luvussa Nurmi antaa pohdinnan aiheita sekä pohdintatehtävän, joka syventää kunkin luvun sisältöä.

Työuupumuksen itsehoito on kirjoitettu oppikirjamaisesti, asiaan syventyen ja vinkkejä antaen. Sisällysluettelo avaa kirjan sisällön selkeästi, joten sieltä voi poimia juuri itseään kiinnostavat kohdat.

Heli Nurmi: Työuupumuksen itsehoito. Kuinka kierrän karikot. Kustannus Oy Duodecim

Lue seuraavaksi

Haku

Löytynyt 0 tulokset