Hyppää sisältöön
Etusivu / Ruoka & Ravitsemus / Tummia ja mausteisia makuja padassa

Tummia ja mausteisia makuja padassa

Syksyn pimentyessä on mukava viettää aikaa sisällä lämpimässä ja valmistaa pidemmän kypsymisajan vaativia patoja ja maukkaita kastikkeita. Niihin sopivat hyvin vielä kaupoista löytyvät syksyn sadon vihannekset. Tarjoile täysjyväriisin, -pastan tai perunoiden kanssa. Salaatti kruunaa kokonaisuuden.

Eeva Hietalahti
Julkaistu 7.10.2014
Päivitetty 10.9.2018
Broileriruukku

Monet padat on helppo valmistaa, koska esivalmisteluksi riittää aineisten pilkkominen. Kun ruoka kypsyy uunissa, käy vaikka käydä ulkoilemassa.

Tässä muutamia erilaisia pata- ja kastikeohjeita:

Riistaruokia

Hirveä punaviinikastikkeessa    

Juustoinen poropata

Parhaat possusta ja naudasta

Possukäristys  

Mandariinipossua 

Tomaattinen lihapata

Aasialainen lihapata

Broileriruokia

Curry-broilerkastike  

Broileriruukku

Kasviskastikkeita sellaisenaan syötäväksi tai liharuoan lisukkeeksi

Pehmeä sienikastike

 

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Lahjoita
Liity jäseneksi