Hyppää sisältöön

Sydän-lehti on nostalgiaa ja nykypäivää

Muotisuuntaukset tulevat ja menevät. Kun on riittävän pitkään elänyt, huomaa, että uudistuksissa on aina mukana myös aika paljon jo ennestään tuttua. Niin myös juuri ilmestyneestä uudistuneesta Sydän-lehdestä.

Mitä tuokaan mieleesi 20-luku? Naiset hapsumekkoineen, otsapantoineen ja pitkine helminauhoineen tai miehet liivipukuineen ja lierihattuineen? Vai kävitkö sinäkin jo elokuvateatterissa nostalgisoimassa Downton Abbeyn kahden kerroksen Englannissa? Ainakin minun mieleeni tulee yhä mennyt maailma. Vaikka juuri astuimme 20-luvulle! Sydän-lehti astuu uudelle vuosikymmenelle uudistuneena.

Muotisuuntaukset tulevat ja menevät. Kun on riittävän pitkään elänyt, huomaa, että uudistuksissa on aina mukana jotakin lainattua, ehkä myös sinistä, mutta joka tapauksessa aika paljon jo ennestään tuttua. Sen huomaamme me jo useamman muotisuuntauksen läpikäyneet nykyisestä vähän vanhahtavalta tuntuvasta vaatemuodista, mutta myös yhtä lailla sitä ilmentää juuri ilmestynyt uudistunut Sydän-lehti.

Se, mikä vanhemmille ikäpolville on jo niin elettyä 70-lukua, onkin nuoremmille raikasta uutta pienellä vintagemausteella. Ja se, mikä nyt näyttää uudelta ja oudolta, ehkä sopimattomaltakin, muuttuu tuossa tuokiossa tutuksi ja tavalliseksi. Niin kävi aikoinaan minimekollekin.

Tällä kertaa pöllytimme Sydäntä vähän perusteellisemmin. Kysyimme keväällä mielipidettä teiltä lukijoilta ja pähkäilimme tekijöiden kesken uudenlaisia näkökulmia pitkin syksyä. Vaikka lähestymme nyt asioita uusista kulmista, ajattelemme entistäkin enemmän sinua, lukija. Kuljemme rinnalla, tsemppaamme ja annamme arkea helpottavia vinkkejä, mutta kyselemme myös, mitä sinulle kuuluu. Pystymme toivottavasti houkuttelemaan Sydämen lukijoiksi ja Sydänliiton jäseniksi aivan uusiakin ihmisiä, ja lisäksi palvelemaan entistä paremmin myös työssäkäyviä jäseniä, joilla ei ole mahdollisuutta osallistua yhdistysten päivätoimintaan.

“Jos pitää heti tietää, mitä tekeillä olevasta asiasta tulee, siitä ei tule mitään. Tuntematon tekijä on aina mukana luovalla alalla”, sanoi syksyllä Kuvioleikki auttaa luovimaan elämän merellä -juttuun haastattelemani muotoilija ja taidepedagogi Laura Isoniemi. Sama pätee kaikessa luovassa toiminnassa.

Lue uudistunutta painettua Sydän-lehteä avoimella mielellä ja anna palautetta. Kehittäminen jatkuu.

Lue seuraavaksi

Haku

Löytynyt 0 tulokset